Video - Antalyaspor'da transferde sıcak gelişme! Eto'o, Nasri, Maicon, Vainqueur...

23.01.2018 - 12:24 | Son Güncellenme: 23.01.2018 - 12:24

Video - Antalyaspor'da transferde sıcak gelişme! Eto'o, Nasri, Maicon, Vainqueur...

Antalyaspor Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı ve As Başkan Şefik Öz, Koza TV’de ekranlara gelen Kale Çizgisi programında Koray Geçgel’e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Transfer çalışmalarıyla ilgili olarak bilgi veren Antalyaspor’un kurmayları, dikkat çekecek bilgiler verdi.

 

Samuel Eto'o'ya Brezilya'dan dev teklif

Samuel Eto’o’nun taleplerinin kendilerini aştığını söyleyen As Başkan Şefik Öz, “Samuel Eto’o ile devam eden bir kontrat var. Şartlar oluştuğu zaman Eto’o, Antalyaspor’da kalmak istiyor. Talep ettiği şeyler, bizim açımızdan karşılanabilir olursa anlaşma çabası içerisine girmeye çalışacağız. Yurtdışından Eto’o’ya yapılan teklifler çok uçuk rakamlar. Bizim öyle bir bütçemiz yok. Menajeriyle iki toplantıya girdim ve Brezilya’dan bir takımın 4.5 milyon Euro’dan 1.5 yıllık sözleşme teklif ettiğini söyledi. Eğer bu teklif gerçekse, O’nu tutamayız. O da içeride alması gereken bir para vardı, ‘Onları bırakırım’ dedi. Takasa girebilir miyiz diye çabalıyoruz. Sürekli görüşüyoruz, 2-3 gün daha bu toplantılar sürer" dedi.

"Nasri, ayrılırken çok ciddi bir rakam talep etti. Uzun pazarlıklardan sonra çok az bir fark kaldı. Hak ettiği paraların pazarlığı bu… Anlaşabilirsek O’nunla da yolları ayıracağız. Anlaşmaya çok az kaldı. Bize resmi bir teklif yok ama kendisine Katar başta olmak üzere pek çok teklif geldiği söyleniyor."

Kırmızı-Beyazlıların önemli oyuncuları arasında gösterilen Maicon, Johan Djourou, William Vainqueur ve Sakıb Aytaç ile ilgili de konuşan Şefik Öz, “Bu futbolculara önemli teklifler geldi. Sakıb Aytaç ve Maicon’la başta Trabzonspor olmak üzere pek çok takım ilgilendi. Vainqueur’e de yine yurtiçi ve yurtdışından talepler oldu. Djourou ile ilgili de menajerler aracılığıyla İtalya’nın Genoa takımından teklif geldi. Ancak biz bu futbolcuları takımda tutmak istiyoruz” dedi.

Yoğun bir sürece girdiklerini söyleyen Şefik Öz, sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncularla henüz görüşmelere başlayamamış olmalarının kendilerinin dezavantajına olduğunu söyledi. Şefik Öz, bugünden itibaren sözleşmesi bitecek oyuncularla masaya oturacaklarını ifade etti.

Geçen sezonun ikinci yarısında Norveç’in Rosenborg takımında kiralık olarak forma giyen Milan Jevtovic ile ilgili de konuşan Şefik Öz, “Jevtovic’e Kızılyıldız takımı talip oldu. Bonservis konusunda görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.

Transfer çalışmalarıyla ilgili olarak da konuşan Şefik Öz, “Hocamızın raporu doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şimdilik 3 bölgeye takviye için çalışıyoruz. Sağbek, orta saha ve forvet…” diye konuştu.

Görüştükleri birçok ismin olduğunu ifade eden Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı ise, “Başakşehir’den Hakan Özmert ile görüşüyoruz. Başakşehir’le de görüşüyoruz. Umarız olumlu sonuçlanır görüşmeler ve Hakan kadromuza dahil olur” dedi.

Leonardo’nun görevi bırakmasının ardından teknik direktörlük görevini üstlenen ve şimdilerde altyapı direktörlüğü yapan David Badia ile ilgili de konuşan Şefik Öz, “Yönetim kurulu toplantısında bu konuyu görüşeceğiz. Bütçelendirme yapacağız, ona göre kalıp kalmayacağına karar vereceğiz” diye belirtti.

 

Senin için hazırladığımız haberler