Aytaç Kara ligde altıncı golünü Karagümrük'e attı!

İsa Kethüda
01.10.2023 - 16:25 | Son Güncellenme: 01.10.2023 - 16:43

Kasımpaşa’nın 30 yaşındaki futbolcusu Aytaç Kara, Fatih Karagümrük maçında attığı 2 golle bu sezon Süper Lig’deki oynadığı yedi karşılaşmada 6 gol kaydetti.

Aytaç Kara ligde altıncı golünü Karagümrük'e attı!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig’in 7. hafta mücadelesinde Kasımpaşa, Fatih Karagümrük’e konuk olurken, lacivert-beyazlılar ikinci ve üçüncü golünü 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Aytaç Kara’yla buldu. 

Son 3 lig maçında 5. golünü attı

Tecrübeli futbolcu, müsabakanın 6. ve 34. dakikasında ceza sahası dışından attığı müthiş 2 golle, çıktığı son 3 lig maçında 5. golünü kaydetti. 

Kara, ligin 5. haftasında deplasmanda Alanyaspor’a 1, 6. haftada konuk ettikleri Adana Demirspor maçında da 2 gol sevinci yaşamıştı.

6 gol 1 asist

Karşılaşmaya 11’de başlayan Aytaç Kara, bu sezon forma giydiği 7 maçta ise 6 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Aytaç Kara: "Başardığımız için mutluyum"

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklama yapan Aytaç Kara, "Öncelikle hafta başından beri iyi çalıştık güzel ve yoğun antrenmanlar yaptık. Sahaya sadece iyi futbol için çıkıyoruz. Saha bugün mücadele etmek için iyi değildi. Hem yumuşak hem de çamurluydu. Golleri erken bulduk, bütün arkadaşlarımız galibiyete inandı. Başardığımız için mutluyum. Galibiyeti taraftara, yönetime herkese armağan ediyorum.

"Daha iyi işler yapabileceğimi biliyorum"

Her zaman çalışıyorum. Fubtol hayatım boyunca hep hedefim oldu. Hedefim oldukça iyi işler yapıyorum ve her maç üstüne koyarak katkı vermek için sahada yer alıyorum. Daha iyi işler yapabileceğimi biliyorum. Üstüne koyarak devam etmek istiyorum" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler