Böylesi ilk defa oldu! Ünder'le dalga geçen taraftara...

12.04.2019 - 15:07 | Son Güncellenme: 12.04.2019 - 18:07

Böylesi ilk defa oldu! Ünder'le dalga geçen taraftara...

Roma'da forma giyen Cengiz Ünder için hazırlanan videoya "Parma'ya attığı golü ben bile atarım" yorumu yapan taraftar, kulüp yetkilileri tarafından iddiasını kanıtlaması için stadyuma getirildi. Genç taraftar, aynı pozisyonu 3 defa denemesine rağmen gol atamadı.

 

Serie A'da geçtiğimiz Aralık ayında oynanan maçta Roma, Parma'yı 2-0 yenerken başkent ekibinin ikinci golünü milli futbolcumuz Cengiz Ünder kaydetmişti.

Fanatik'in haberine göre geçtiğimiz günlerde Roma'nın resmi Facebook hesabından Cengiz'in bu sezon attığı tüm golleri içeren bir video yayınlanırken söz konusu paylaşımın altına Marco Nicolai adında bir Roma taraftarı "Parma'ya attığı golü ben bile atardım." yorumunu yazdı.

Bunun üzerine harekete geçen Roma kulübü, bu iddiasını kanıtlayabilmesi için Nikolai'yi Hyundai marka bir araçla Roma Olimpiyat Stadyumu'na getirdi. Roma formasını sırtına geçiren genç taraftara aynı golü atabilmesi için üç şans verildi.
Cengiz'in 17 numaralı formasını giyen Nikolai, ilk denemesinde kayarak yere düştü ve böylece bir hakkını boşa harcamış oldu.
Genç Romalı, ikinci denemesinde de kötü ve etkisiz bir vuruş yaparak topu yandan dışarı gönderdi.
Nikolai, üçüncü ve son fırsatında çok iyi bir vuruş çıkarsa da yaptığı plase uzak direğin dibinden dışarı çıktı.
Hyundai'nin temsilcisi, iddiasını kanıtlayamayan taraftara "Bir daha böyle bir şey yazar mısın?" diye sorduğundaysa cevap beklendiği gibi oldu: "Hayır, sanmıyorum."
Senin için hazırladığımız haberler