Video - Bursaspor'un yeni transferi Sow imzayı attı! İşte yaptığı açıklamalar...

15.01.2018 - 14:06 | Son Güncellenme: 15.01.2018 - 14:06

Video - Bursaspor'un yeni transferi Sow imzayı attı! İşte yaptığı açıklamalar...

Bursaspor'un yeni transferi Sow imzayı attı! İmza törenine katılan başkan Ali Ay, "Sow'u röveşata golleriyle hatırlıyoruz" derken, Senegalli golcü de açıklamalar yaptı.

Sow'un imza töreni videosu

Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Biz 6 aylık, sezon sonuna kadar kulübünden kiraladık. İnşallah kendisi çok iyi performans gösterir, biz de kendisini beğeniriz ve sezon sonunda devam kararı alırız. Sow'a çok teşekkür ediyorum. Başka kulüpler de kendisini istedi ama o karakter örneği göstererek bizi tercih etti. Hepimiz kendisini golleri, röveşata golleriyle hatırlıyoruz. İnşallah Bursa'da da bu gollerine devam eder ve takımımızı daha üst seviyelere çıkartırız." dedi.

Sow ise, "Başkana teşekkür ediyorum. İnşallah sizleri yeni umut getiririm. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum" dedi.

Takıma katkı sağlarım. Öncelikle böyle bir kalabalık halinde beni karşılamaya geldiğiniz için teşekkürler. Eski takımımda da Bursaspor'a karşı oynadım, taraftarı biliyorum. Çok iyi bir taraftar var.

Gol hedefim kendimde. Hemen oynar mıyım bilmiyorum, bunu hocayla da konuşmamız lazım. İlk maça hazır olmadığımı düşünüyorum, antrenman eksikliğim var.

Buradaki proje ilgimi çekti. Teklif gelince hemen görüşmelere başladım. . Bir dakika bile düşünmedim, hemen imzayı attım. Paul Le Guen'le telefonda birkaç kez görüştüm. Onun beni istemesi gurur verici bir şey.

AJANSSPOR

Öte yandan, kariyerinde Fenerbahçe forması da giyen Sow'un Özlüce Tesisleri'nde açık alanda gerçekleştirilen imza törenine yeşil-beyazlı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Konuşmaların ardından Sow, kendisini 6 aylığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler