Çağlar Söyüncü şok oldu! Attıkları gole sevinirken taraftardan yumruk yediler...

07.02.2022 - 11:32 | Son Güncellenme: 07.02.2022 - 13:47

Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü'nün formasını giydiği Leicester City'nin, FA Cup'ta Nottingham Forrerst'a yenildiği maç skandal olaylara sahne oldu. İşte detaylar...

Çağlar Söyüncü şok oldu! Attıkları gole sevinirken taraftardan yumruk yediler...

Leicester'a şok yenilgi

İngiltere FA Cup 4. tur mücadelesinde Premier Lig ekibi Leicester City deplasmanda Championship temsilcisi Nottingham Forest ile karşı karşıya geldi. Çağlan Söyüncü'nün formasını giydiği Leicester, alt ligden rakibi karşında ilk yarıda peş peşe yediği 3 gole yenik duruma düştü. Ev sahibi takım 61. dakikada Spence ile bir daha gol bularak sahadan 4-1 galip ayrıldı. Konuk takımın tek golü ise 40. dakikada Iheanacho'dan geldi. Bu sonuçla Nottingham Forest kupada son 16 turuna yükseldi.

Skandal olay maça damga vurdu

Nottingham Forest'ın sürpriz galibiyetine sahne olan karşılaşmada şok olaylar yaşandı. Karşılaşmayı deplasmanda tribünden takip eden bir Leicester taraftarı takımının üst üste yediği goller sonrasında kendini kaybederek sahaya indi ve Forest'lı futbolculara saldırdı.


Karşılaşmanın 32. dakikasında Joe Worral'ın attığı gol sonrası Nottingham'lı oyuncular saha içinde gol sevincini yaşarken, maçı izleyen Leicester taraftarı sahaya girerek sevinen futbolculara saldırdı. 

Leicester taraftarı sahaya girip rakip futbolcuya yumruk attı

Gol sevinci yaşayan Nottingham'lı futbolculardan Keinan Davis'in yüzüne yumruk adam taraftar, diğer futbolcular ve güvenlik görevlileri tarafından zorlukla kontrol altına alındı. Sahadan çıkarılan saldırgan taraftarın gözaltına alındı.

Çağlar da sahadaydı

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü de olaylar yaşandığında sahada yer alıyordu. Leicester futbolcularda yaşanan olay karşısında büyük şaşkınlık geçirdi.

Ömür boyu men

Leicester City yaşanan olayların ardından yaptığı açıklamada Nottingham Forest'lı futbolculara saldıran taraftarı ömür boyu müsabakalardan men ettiklerini belirterek, "Kulübümüz yaşananlardan dolayı dehşete düştü. Nottingham Forest'tan ve güvenlikleri tehlikeye atılan oyuncularından özür diliyoruz" denildi.

"Ne galibiyet ama başım ağrıyor"

Karşılaşmada Leicester taraftarının yumruklu saldırısına uğrayan Forest'ın Aston Villa'dan kiralık olarak forma giyen futbolcusu Keinan Davis sosyal medya hesabından yaptığı esprili paylaşımda "Ne galibiyet ama başım ağrıyor" ifadelerini kullandı.

"Utanç ve rezalet"

İngilizlerin efsane futbolcusu Gary Lineker de yaşananlara tepki göstererek 'Bu bir utanç, rezalet! O taraftar kimse Leicester City onu ömür boyu maçlarına almamalı.' dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler