VİDEO - Canlı yayında inanılmaz kaza! Juventus'u konuşurken...

11.03.2021 - 11:33 | Son Güncellenme: 11.03.2021 - 11:47

Şampiyonlar Ligi'nde Juventus, Porto karşısında istediğini elde edemedi ve Devler Ligi'ne veda etti. Juventus'un elenişi ESPN Kolombiya'da konuşuldu. Ancak; canlı yayında program sunucusu Carlos Orduz talihsiz bir kaza ile karşı karşıya kaldı. İşte detaylar...

VİDEO - Canlı yayında inanılmaz kaza! Juventus'u konuşurken...

AJANSSPOR-HABER 

Dünyanın kulüpler bazındaki en büyük organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi heyecanı devam ederken, Juventus rakibi Porto karşısında kazanmasına karşın organizasyona veda etti.

Canlı yayında görünmez kaza

İtalyan devinin elenişi dünyada birçok medya kuruluşunun gündeminde olduğu gibi ESPN Kolombiya’da programcılar tarafından değerlendirildi. Ancak; canlı yayında görünmez bir kaza meydana geldi.

Sunucunun üstüne dekor düştü

Program sunucularından biri olan Carlos Orduz'un üstüne yayın esnasında arka taraftan dekor düştü. O anda programın bir diğer sunucusu Francisco Javier Velez ilk anda şaşkınlığını gizleyemese de daha sonra programı sunmaya devam etti.

Sağlık durumu iyi

Talihsiz kaza sonrasında üsüne dekor düşen Carlos Orduz'un sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Carlos Orduz'un ciddi bir yara almadığı ve sadece vücudunda bölge bölge ağrılar olduğu ifade edildi. 


Senin için hazırladığımız haberler