Suriye bir ilki başardı! Ünlü hocanın tercümanı ve muhabir canlı yayında sarılıp ağladı...

24.01.2024 - 10:11 | Son Güncellenme: 24.01.2024 - 10:19

Katar'ın ev sahipliği yaptığı Asya Kupası'nda Suriye ve Filistin tarihlerinde ilk kez son 16 turuna kalmayı başarırken, Hector Cuper'in maç sonu röportajında sıra dışı anlar yaşandı.

Suriye bir ilki başardı! Ünlü hocanın tercümanı ve muhabir canlı yayında sarılıp ağladı...

AJANSSPOR - HABER

Asya Futbol Konfederasyonu tarafından bu yıl 18'incisi gerçekleştirilen organizasyonda, B Grubu'nun son maçları oynandı. Suriye'nin Hindistan'ı 1-0 mağlup ederek tarihinde ilk kez son 16 turuna kaldığı karşılaşma sonrasında duygusal anlar yaşandı.

Suriye, Omar Khribin'in golüyle Hindistan'ı 1-0 mağlup etti. Son maçların ardından 7 puanlı Avustralya ile 5 puanlı Özbekistan doğrudan, 4 puanlı Suriye ise en iyi grup üçüncüleri kontenjanından son 16 turu biletini aldı. 

tarihinde ilk son 16 turuna kalma başarısı gösteren Suriye'de büyük bir sevinç vardı. Suriye'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Hector Cuper'in maç sonu röportajı sırasında Arjantinli hocanın Suriyeli tercümani ile muhabir birbirlerine sarılarak ağladı.

İşte on anlar:

  

Filistin de ilki başardı

Öte yandan Filistin, 2023 Asya Kupası C Grubu üçüncü maçında Hong Kong'u 3-0 yenerek grubunu 3. sırada tamamlamadı. En iyi üçüncüler kategorisinden bir üst tura yükselme hakkını elde eden Filistin tarihinde ilk kez kupada Son 16 Turu'na kalma başarısını yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler