Kaan Ayhan, A Milli Takım'da 5. golünü Litvanya karşısında kaydetti

Orhan Gülek
14.06.2022 - 22:34 | Son Güncellenme: 14.06.2022 - 22:48

A Milli Takımımız, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki 4. maçında İzmir'de Litvanya'yı konuk etti. Karşılaşmada Milli Takım, Kaan Ayhan'ın golüyle 1-0 öne geçti

Kaan Ayhan, A Milli Takım'da 5. golünü Litvanya karşısında kaydetti

AJANSSPOR - HABER

UEFA Uluslar C Ligi’ne 3’te 3 yaparak başlayan A Milli Takımımız, ilk maçta deplasmanda 6-0 yendiği Litvanya’yı, bu kez İzmir’de konuk etti. Milliler Litvanya karşısında ilk yarıyı Kaan Ayhan'ın 38.dakikada attığı golle 1-0 önde kapadı.

Cengiz Ünder'den asist, Kaan Ayhan'dan gol

Karşılaşmanın 38. dakikasında Cengiz Ünder'in sağ kanatta kullandığı kornerde topu Litvanya savunması uzaklaştırdı. Bir kez daha topu kontrol eden Cengiz, ceza sahasına ortasını yaptı, iyi yükselen Kaan Ayhan kafa vuruşunu yaptı. Bartkus'un müdahalesi yeterli olmadı ve çizgiyi geçen top sonrası Milli Takımımız öne geçti. 

Kaan Ayhan, beşinci golünü attı

Türkiye formasıyla attığı beş golün dördünü kafayla kaydeden Kaan Ayhan, rakip fileleri ilk kez havalandırdığı Mart 2019'dan bu yana bu şekilde en fazla gol atan oyuncumuz konumunda yer aldı.

İlgini Çekebilir
CANLI | Türkiye - Litvanya
Habere Git

Milliler, rakip kaleye 17 şut gönderdi

Öte yandan Litvanya maçının ilk yarısında rakip kaleye 17 şut gönderen Milli takımımız, Uluslar Ligi tarihinde en yüksek sayıya ulaştığı ilk 45 dakikayı geride bıraktı. 

Senin için hazırladığımız haberler