Melbourne City - Melbourne Victory Maçında Hakem ve Kaleciye Saldırdılar

İsa Kethüda
17.12.2022 - 16:48 | Son Güncellenme: 17.12.2022 - 16:59

Avustralya Ligi'nde oynanan Melbourne City - Melbourne Victory derbisinde ortalık savaş alanına döndü. Sahaya giren taraftarlar hakem ve kaleciye saldırdı.

Melbourne City - Melbourne Victory Maçında Hakem ve Kaleciye Saldırdılar

Avustralya 1. Futbol Ligi'nin (A-League) 8. haftasında Melbourne City ile Melbourne Victory arasındaki derbi maçı, sahaya giren taraftarların futbolcu ve hakeme fiziksel saldırıda bulunması nedeniyle tatil edildi.

Kaleci Tom Glover'ın yüzüne kovayla vurdular

Melbourne kenti takımlarını karşı karşıya getiren mücadelenin 22. dakikasında, tribünleri aşarak sahaya giren taraftardan biri, ev sahibi City kalecisi Tom Glover'ın yüzüne metal bir kovayla vurdu. 

Melbourne Derby

İlgini Çekebilir
Romain Saiss, Beşiktaş'ı eleştirdi... Ayrılık sinyali verdi
Habere Git

Olayın ardından sahaya meşaleler atılırken, güvenlik güçleri çıkan kargaşayı önlemekte zorlandı.

Melbourne City - Melbourne Victory maço tatil edildi

Melbourne City'nin 1-0 üstünlüğüyle devam ederken yaşanan olaylar sonrası mücadele, sporcular ve hakemlere yeterli güvenlik önlemi sağlanamayacağı gerekçesiyle tatil edildi.

Hakem Alex King yaralandı

Melbourne City'den yapılan açıklamada, darbe nedeniyle kaleci Glover'ın yüzünde kesikler oluştuğu belirtildi. Avustralya Futbol Federasyonu ise taraftarlarla yaşanan arbede sırasında hakem Alex King'in de yaralandığını açıkladı.

İlgini Çekebilir
Depay transferinde son durum! "Ortada bir belirsizlik var"
Habere Git

Öte yandan Melbourne City, ligde topladığı 19 puanla ilk sırada yer alıyor. Melbourne Victory ise 10 puanla sekizinci sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler