Video - "Diğer takımlara karşı oynadığımız oyunu oynamak istiyoruz"

20.11.2017 - 16:28 | Son Güncellenme: 20.11.2017 - 16:28

Video - "Diğer takımlara karşı oynadığımız oyunu oynamak istiyoruz"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi'nde oynacakları Porto maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

"Şampiyonlar Ligi'nde 5. maçımızı oynayacağız. Başlangıca göre iyi durumdayız. Aldığımız 10 puan bizim için avantaj. Tabii ki zor maç"

"Diğer takımlara karşı oynadığımız oyunu oynamak istiyoruz" 

"Başarılı olmak her zaman isteriz. Beklenen sonuçları alabilmek önemli. Bugün itibarıyla avantajımız var. Yarın müsabaka var. Porto maçında diğer takımlara karşı oynadığımız oyunu oynamak istiyoruz. Yarın en iyisini yapmaya çalışacağız. Aldığımız sonuç ile yarın gruptan çıkabilmek amacımız."

"Aboubakar'ın başarısız olması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz"

"Aboubakar bize geçen sene kiralık geldi. Başlangıçta sıkıntısı vardı. Çalıştı, güçlü bir oyuncu bize katkı yaptı sonra gitti. Yarın itibariyle bizim rakibimiz. Marega yok o bölgede en iyi oyuncuları Aboubakar. Forvette sayısal olarak bir sıkıntıları var. Bütün oyuncuları iyi. Umarım yarın istediğimiz gibi olur. Yarın Aboubakar'ın başarısız olması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz."

"Oyun formatında farklılık olacağını sanmıyorum"

"Bizim maça Marega ve Tiquinho ile başlamışlardı. İkinci yarıda Andre girmişti. Aboubakar'ın hızını kullanacak bir takım. Defansta değişiklikleri yok. Baktığımız zaman 1-2 oyuncu değişimi oluyor. Oyun formatında farklılık olacağını sanmıyorum. Eğer ikinci bölgede iyi oynarsak ve kontra atak imkanı vermezsek iyi; şu aşamada tek forvet ile oynayacaklarını bekliyoruz."

"Öncelikle galibiyet bizim için çok önemli olacaktır"

"Karşımızda güçlü bir rakip var. Sürekli kontrol edip oynanmaz futbolun hücum varyasyonu da var. Puan açısından onların da bizim de ihtiyacımız var. Kaybetmeleri halinde diğer maçın sonucuna göre grupta ikincilik durumları da gidebilir. Monaco'nun alacağı sonuca göre bakacağız. Öncelikle galibiyet bizim için çok önemli olacaktır. Onların bir puan mı üç puan mı düşüncelerine hazır olmamız lazım."

 "Şampiyonlar Ligi'nde en iyisini yapmak..."

"Geçen maçta da kazanmak için sahaya çıktık ama oyun öyle bir hale gelebiyor ki dengeli düşünebiliyorsunuz. Kazanmamız halinde iyi olacaktır. Sonraki maçlarda moral ve güven verecektir. Şampiyonlar Ligi'nde en iyisini yapmak isteyeceğiz elimizden geldiğince."

"Onu da yaparsak sorun kalmaz"

"Bunları yaparsak zaten başarılı olacağımızı düşünüyoruz. Topu iyi kullanırsak etkili olacağımızı düşünüyoruz. Savunma tarafını iyi yapmak istiyoruz zaten onu da yaparsak sorun kalmaz. Eksik tarafımız olan 'topu kaybettikten sonra kazanma' becerimiz, Şampiyonlar Ligi'nde daha iyi. Porto maçında da bu önemli olacak."

Video

Senin için hazırladığımız haberler