Enes Ünal, Getafe-Rayo Vallecano Maçında Gol Attı, Türkiye İçin Mesaj Gönderdi

Akın Ungan
12.02.2023 - 18:29 | Son Güncellenme: 13.02.2023 - 00:52

La Liga'da Getafe ile Rayo Vallecano'nun karşılaştığı maçta gol atan milli futbolcu Enes Ünal, üzerinde "Türkiye ve Suriye için dua et" yazılı formayı gösterdi.

Enes Ünal, Getafe-Rayo Vallecano Maçında Gol Attı, Türkiye İçin Mesaj Gönderdi

AJANSSPOR HABER

7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen depremler ciddi yıkım oluşturdu. Kahramanmaraş merkezli feci afetin bölgeye yardım kampanyaları düzenlendi. Futbol dünyası da yardım kampanyalarında ön saflarda yer aldı. İspanya'nın Getafe takımında forma giyen milli futbolcu Enes Ünal, Rayo Vallecano maçında dünyaya mesaj gönderdi.

Getafe'den deprem bölgesine destek mesajı

La Liga'nın 21. haftasında Getafe ile Rayo Vallecano karşı karşıya geldi. Milli futbolcu Enes Ünal'ın forma giydiği Getafe, sahaya "Türkiye ve Suriye için dua et" yazılı tişörtlerle çıktı.

Enes Ünal gol attı, mesaj verdi

Maçın 38. dakikasında geriye düşen Getafe, 77'de Enes Ünal'ın bulduğu golle eşitliği yakaladı. Enes Ünal'ın gol sonrası yaptığı anlamlı hareket dikkat çekti. Kenara gelen milli futbolcu, üzerinde "Türkiye ve Suriye için dua et" yazılı formayı alarak yukarı kaldırdı ve öptü.

İlgini Çekebilir
Bafetimbi Gomis'ten minik Ege'ye büyük destek! "Artık yeğenim oldu"
Habere Git

Getafe'nin evinde oynadığı kritik maç 1-1 sona erdi. Bu sonuçla düşme potasında kalmaya devam eden Getafe, puanını 19 yaptı. Ligde üst sıraları hedefleyen Rayo Vallecano ise 33 puan ile 6. sırada yer aldı.

Eljif Elmas'tan Ay-Yıldız

Öte yandan Napoli'nin Cremonese'yi 3-0 mağlup ettiği maçta 3. golü atan Elif Elmas, golün ardından elleriyle Ay-Yıldız işareti yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler