VİDEO - Enes golünü attı, mesajını verdi
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
La Liga'da Getafe ile Rayo Vallecano'nun karşılaştığı maçta gol atan milli futbolcu Enes Ünal, üzerinde "Türkiye ve Suriye için dua et" yazılı formayı gösterdi.

Son 5 Haber

Sporting hazır, gözler Galatasaray maçında! Son antrenman yapıldı

Portekiz'de gündem: Osimhen'in yerine oynayacak isim açıklandı

Rey Manaj, Sivasspor'u sırtladı: Golleri olmasaydı...

Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano, Erzurumspor maçında herkesi şaşırtacak

Melissa Vargas Avrupa Şampiyonası'na damga vurdu! Rekorları altüst etti
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen depremler ciddi yıkım oluşturdu. Kahramanmaraş merkezli feci afetin bölgeye yardım kampanyaları düzenlendi. Futbol dünyası da yardım kampanyalarında ön saflarda yer aldı. İspanya'nın Getafe takımında forma giyen milli futbolcu Enes Ünal, Rayo Vallecano maçında dünyaya mesaj gönderdi.
Getafe'den deprem bölgesine destek mesajı
La Liga'nın 21. haftasında Getafe ile Rayo Vallecano karşı karşıya geldi. Milli futbolcu Enes Ünal'ın forma giydiği Getafe, sahaya "Türkiye ve Suriye için dua et" yazılı tişörtlerle çıktı.
Enes Ünal gol attı, mesaj verdi
Maçın 38. dakikasında geriye düşen Getafe, 77'de Enes Ünal'ın bulduğu golle eşitliği yakaladı. Enes Ünal'ın gol sonrası yaptığı anlamlı hareket dikkat çekti. Kenara gelen milli futbolcu, üzerinde "Türkiye ve Suriye için dua et" yazılı formayı alarak yukarı kaldırdı ve öptü.

Getafe'nin evinde oynadığı kritik maç 1-1 sona erdi. Bu sonuçla düşme potasında kalmaya devam eden Getafe, puanını 19 yaptı. Ligde üst sıraları hedefleyen Rayo Vallecano ise 33 puan ile 6. sırada yer aldı.
Eljif Elmas'tan Ay-Yıldız
Öte yandan Napoli'nin Cremonese'yi 3-0 mağlup ettiği maçta 3. golü atan Elif Elmas, golün ardından elleriyle Ay-Yıldız işareti yaptı.