VİDEO - Fenerbahçe taraftarı, Albayrak'a saldırdı

06.02.2021 - 21:33 | Son Güncellenme: 06.02.2021 - 21:53

Süper Lig'de Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Fenerbahçe taraftarı Abdurrahim Albayrak'a saldırı videosu izleyin... Fenerbahçeli Rambo mu Abdurrahim Albayrak'a saldırdı? İşte o anlar...

VİDEO - Fenerbahçe taraftarı, Albayrak'a saldırdı

Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etti.

Maçın ardından Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe taraftarı saldırdı

Sarı kırmızıların 1-0 galibiyetiyle biten derbinin ardından Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak, açıklama yapmak üzere stadyumun önüne geldi. O sırada Fenerbahçe taraftarı olan Rambo lakaplı Okan Güler,  Albayrak'a "Ne yüzle geldin" diyerek saldırdı.

İşte o anlar (VİDEO)

Rambo Okan'ın vukuatları: Ali Sami Yen'e bayrak dikti

Bu 1967 doğumlu Rambo Okan'ın ilk vukuatı değil. Okan Güler'in karıştığı olaylar şöyle:

1995: Dönemin Devlet Bakanı Yıldırım Aktuna'nın Selanik'te fanatik Yunan ve PKK'lılardan oluşan bir grubun saldırısına uğramasını protesto eden Okan Güler, Beyoğlu'nda inşaat halindeki bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Türk bayrağına sarılarak protestosunu sürdüren Rambo Okan, polis tarafından güçlükle ikna edilerek kurtarıldı.

1996:  Galatasaray-Fenerbahçe maçının başlamasından 15 dakika önce, bir elinde bıçak bir elinde bayrakla sahaya dalan 'Rambo Okan', sahanın ortasına gelerek Fenerbahçe bayrağını dikti. Ali Sami Yen bu hareketle bir anda karışırken, güvenlik güçleri hemen olaya müdahale etti.

2004:  Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin Adli Tıp Psikiyatri bölümünde çıkan yangının Rambo Okan tarafından çıkarıldığı ileri sürüldü. Rambo Okan, istediği ayakkabıyı vermeyen bir mağazayı kundakladığı için klinikte tedavi görüyordu. Okan Güler'in yangını Beşiktaş mağlubiyeti nedeniyle çıkardığı da ileri sürüldo.

2005: Sarkıcı Lerzan Mutlu, Kuruçeşme'deki bir balık lokantasında kız arkadaşıyla yemek yedi. Mekandan çıkarken Fenerbahçe'nin 'Rambo' lakaplı fanatiği Okan'la karşılaşan Mutlu, zor anlar yaşadı. Rambo, önce "Hülya Avşar çirkin, sen çok güzelsin" diyerek Mutlu'dan 10 YTL aldı sonra da "Fenerbahçeli bir futbolcuyla evlen; bu Tümer olabilir" dedi. Seksi şarkıcı bu söze "Tümer evli birisi. Deniz Seki-Hüsnü Şenlendirici vakası olmak istemem" yanıtını verdi. (

2010: Okan Güler, "Aziz Yıldırım" istifa diye bağırmaya başlayarak Adana'da intihar girişiminde bulundu. Yaklaşık 20 dakika 8 katlı iş hanının damındaki baz istasyonuna çıkan Rambo'yu polisler ikna etti.

2010: İstanbul Kadıköy'de silahlı bir protesto yaptı.  Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun yakınındaki olay yerine kulüpte görevli 3 kişi gelerek ikna çalışmaları yapılmıştı. 3 saat süren ikna çalışmaları sonrasında Rambo Okan, Ali Koç ile telefonla görüştürüldükten sonra ikna edilmiş ve elindeki silah ile birlikte gözaltına alındı.  Ekip otosuna bindirilen Rambo, "Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon. Aziz istifa" diye bağırdı.

2020: Fenerbahçe Kulübü'nün Kurban bayramlaşmasında sarı-lacivertliler arasında Rambo Okan, Başkan Ali Koç'un yanağından makas almak istedi. Görevliler Rambo Okan'ı son anda engellendi.

Senin için hazırladığımız haberler