Fenerbahçe-Göztepe Maçında Sakatlanan Pelkas Oyundan Ağlayarak Çıktı

Akın Ungan
16.04.2022 - 21:30 | Son Güncellenme: 16.04.2022 - 21:45

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Göztepe karşılaştı. 30. dakikada Dimitris Pelkas sakatlanarak yerini Szalai'ye bıraktı. Yunan oyuncu ağlayarak kenara geldi.

Fenerbahçe-Göztepe Maçında Sakatlanan Pelkas Oyundan Ağlayarak Çıktı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe ile Göztepe karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelenin 27. dakikasında Sarı-Lacivertliler'i üzen bir sakatlık yaşandı.

Önce sedye çağırıldı

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Dimitris Pelkas, kendi ceza alanının hemen önünde kendisini yere bıraktı. Onun tedavisi için oyun duraklatılırken, sağlık ekiplerinden önce sedye istendi. Fakat Pelkas, tedavisinin devam etmesi için kenara gelirken sedyeyi kullanmadı.

Denedi ama olmadı

Tedavisinin tamamlanmasının ardından oyuna dönen Pelkas, birkaç dakika sonra yeniden kendini yere bıraktı. Sağlık ekipleri bir kez daha sahaya davet edilirken, orta yuvarlaktaki Pelkas'ın oyuna devam edemeyeceği kesinleşti. Yıldız oyuncunun yerine Attila Szalai oyuna dahil oldu.

Pelkas ağladı, tribünler destek verdi

Karşılaşmanın 30. dakikasında sakatlık nedeniyle oyuna devam edemeyerek, yerini Attila Szalai'e bırakmak zorunda kalan Dimitris Pelkas, oyun alanını terk ederken gözyaşlarına hakim olamadı. Yunan oyuncu çıkarken, tüm Kadıköy tribünleri destekte bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler