Galatasaray taraftarı Barcelona'yı uyutmadı

17.03.2022 - 13:32 | Son Güncellenme: 17.03.2022 - 13:38

Galatasaray taraftarı takımlarının Avrupa Ligi çeyrek final bileti için bu akşam karşılaşacağı Barcelona'yı uyutmadı. Sarı kırmızılı taraftarlar şafak operasyonu yaptı. İşte detaylar...

Galatasaray taraftarı Barcelona'yı uyutmadı

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş karşılaşması için İstanbul’a gelen Katalan devi Barcelona, maçtan bir gece önceyi uykusuz geçirdİ.

Barcelona'nın kaldığı otelin yakınlarında hava fişek attılar

Bu akşam, Ali Sami Yen Nef Stadı’nda saat 20.45’te oynanacak maç öncesi İstanbul’da Dolmabahçe’deki bir otelde konaklayan Barcelona kafilesi, sabah saatlerinde havai fişeklerle uyandı. Katalan ekibinin kaldığı otele giden bazı Galatasaraylı taraftarlar, otel civarında havai fişek atarak İspanyol ekibine büyük bir sürpriz yaptı.

"Biz en iyisiyiz"

Tezahüratlarda bulunan Galatasaraylı taraftarların “This is İstanbul” (Burası İstanbul) ve “We are the best” (Biz en iyisiyiz) şeklinde bağırdığı duyuldu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da kritik gelişme... Cuma görüşecek
Habere Git

50 bin kişilik cehennem Barça'yı bekliyor

Galatasaray bu akşam dolu tribünler önünde Barcelona'yı konuk edecek. Pazartesi günü oynadığı Beşiktaş derbisinde Barça maçının provasını yapan Sarı- Kırmızılılar yaklaşık 45 bin taraftarı önünde mücadele etmişti. Bu akşam NEF Stadı full çekecek.

52 bin 223 kapasiteli statta güvenlik önlemleri nedeniyle boş bırakılan alanlar dışındaki tüm koltuklar satışa çıkarıldığı anda tükendi. Taraftarlar Sarı-Kırmızılılar'ın çeyrek finale çıkışına tanıklık etmek için akın ettikleri mücadelede gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Tribünlerde 50 bini aşkın seyircinin olması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler