Hande Sarıoğlu, Mert Hakan Yandaş'ı fena tiye aldı! Olay gönderme

18.04.2022 - 15:26 | Son Güncellenme: 18.04.2022 - 15:44

Spor spikeri olan ve YouTube'da yayın yapan Hande Sarıoğlu, Galatasaray maçında Marcao'nun müdahalesi sonrası taklalar atan Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'la dalga geçti.

Hande Sarıoğlu, Mert Hakan Yandaş'ı fena tiye aldı! Olay gönderme

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-0 yendiği derbide Mert Hakan Yandaş'ın Marcao'nun müdahalesi sonrası yerde yuvarlanması sosyal medyada gündeme oturmuştu. Spor spikeri Hande Saıoğlu konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir video paylaştı.

Sarıoğlu, Mert Hakan Yandaş'ı tiye aldı!

Sarıoğlu, "Handekaplı yeni bölüm yükleniyor" ve "Benden öğrenmiş" ifadelerini kullanarak paylaştığı videolarda Mert Hakan Yandaş'ı tiye aldı. Çimenlerin üzerinde yuvarlanan Sarıoğlu'nun bu paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi çekti.

Sarıoğlu'nun videosu sosyal medyada gündem oldu

Hande Sarıoğlu'nun çimlerde ve betonda uzun süre yuvarlandığı taklit videosu kısa sürede sosyal medya platformlarında en çok konuşulan konulardan oldu.

İlgini Çekebilir
Hande Sarıoğlu’ndan Fatih Altaylı’ya: "Benimle dans eder misin?"
Habere Git

Ne olmuştu?

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray'ı 2-0 yenerken Marcao ile Mert Hakan Yandaş arasındaki bir pozisyon gündeme oturdu. 56. dakikada yaşanan pozisyon sonrasında Mert Hakan Yandaş, Marcao'nun üzerien yürümeye çalışınca saha da bir anda karıştı. Araya önce Galatasaraylı Nelsson girerken olaylar, Mert Hakan Yandaş'ın sarı kart görmesiyle noktalandı.

Senin için hazırladığımız haberler