Batuhan Karadeniz'den muhteşem rövaşata golü!

17.01.2022 - 14:45 | Son Güncellenme: 17.01.2022 - 14:59

Türk futbolunun ele avuca sığmaz ismi Batuhan Karadeniz yine gündem oldu. 30 yaşındaki futbolcu formasını giydiği 3. Lig ekibinde attığı rövaşata attığı golüyle sosyal medyada çok konuşuldu.

Batuhan Karadeniz'den muhteşem rövaşata golü!

AJANSSPOR HABER

Türk futbolunun çok şeyler beklediği bir isim olan ancak bir türlü istikrarı yakalayamayan Batuhan Karadeniz kariyerini şimdilerled 3. Lig ekibi Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü'nde sürdürüyor.

Batuhan'dan müthiş rövaşata golü

Golcü futbolcu 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden takımının 20. haftada oynadığı Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor'a maçında attığı müthiş rövaşata golüyle gündeme oturdu.

 

Batuhan 74. dakikada attığı rövaşata golüyle Iğdır'ı rakibi karşısında 1-0 öne geçirirken, ev sahibi ekip sahadan 2-1 galip ayrıldı. 

Sosyal medyada çok konuşuldu

Batuhan'ın rövaşata golünden sonra sosyal medya kullanıcıları tecrübeli golcüyü öven mesajlar paylaşırken bazıları ise, Batuhan'ın yeteğini harcamasından dolayı sitemde bulundu.

14 maçta 7 gol ve iki asist!

Sezon başında 1461 Trabzon Kulübü'nden 153 bin Euro bonservis bedeliyle Iğdır ekibine transfer olan Batuhan Karadeniz yeni takımıyla bu sezon çıktığı 14 maçta 7 gol ve iki asistlik bir performans sergiledi. 

Futbol gezgini Batuhan Karadeniz

Futbola Beşiktaş altyapısında başlayan daha sonra Beşiktaş A Takımı'ndan forma giyen Batuhan Karadeniz kariyerinde tam bir futbol gezgini oldu. Tecrübeli golcü futbol kariyeri boyunca Eskişehirspor, Trabzonspor, Elazığspor, Sivasspor St. Gallen, Şanlıurfaspor, Sakaryaspor, Adana Demirspor, Bandırmaspor, Tuzlaspor ve 1461 Trabzon formaları giydi. 

3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü, 34 puanla lider Düzcespor'un 5 puan gerisinde bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler