VİDEO - Jordy Clasie, formasını Türkiye için sakladı, taraftara montunu verdi

Eren Tuncay
12.02.2023 - 12:50 | Son Güncellenme: 12.02.2023 - 12:56

Hollanda Ligi takımlarından AZ Alkmaar'ın kaptanı Jordy Clasie, formasını isteyen küçük taraftara, "Formalar Türkiye'ye destek için satılacak" dedi. İşte detaylar...

VİDEO - Jordy Clasie, formasını Türkiye için sakladı, taraftara montunu verdi

Hollanda Ligi'nde AZ Alkmaar ile Excelsior oynanan karşılaşmada, AZ Alkmaarlı küçük bir taraftar, takım kaptanı Jordy Clasie'den formasını istedi. Clasie ise formaların Türkiye’deki depremzedeler için açık artırma ile satılacağını belirterek, forma yerine montunu verebileceğini söyledi.

Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 şiddetlerinde gerçekleşen ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyaları devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Burak Yılmaz: "Volkan abinin sesini duyunca çok kötü oldum"
Habere Git

Hollanda Ligi'nde AZ Alkmaar ile Excelsior oynanan maçın ardından AZ Alkmaarlı küçük bir taraftar, kaptan Jordy Clasie'den formasını istedi. Clasie de formaların Türkiye’deki depremzedeler için açık artırma ile satılacağını, forma yerine montunu verebileceğini taraftara aktardı. Jordy Clasie, daha sonra küçük AZ Alkmaarlı taraftara montunu hediye etti.

Son maçını farkla kazandı

Hollanda Ligi'nde 44 puanla lider olan AZ Alkmaar son olarak oynadığı Excelsior maçını 5-0 kazandı. Öte yandan Hollanda Eredivisie ekibi Fortuna Sittard, FC Emmen ile oynadığı lig mücadelesine, Hollanda Kızılhaç’ın Türkiye ve Suriye’deki depremzedeler için başlattığı Giro555 bağış kampanyasının yazılı olduğu formalarla çıktı.

Hollanda kulübünden yapılan açıklamada, maçta giyilen formaların açık arttırmada satılarak gelirin Kahramanmaraş merkezli depremlerden zarar görenlere bağışlanacağı belirtildi.

Fortuna Sittard, Emmen'i Oğuzhan Özyakup'un golüyle deplasmanda 1-0 mağlup etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler