Video - Kastamonuspor'dan büyük fair play örneği

12.12.2017 - 11:50 | Son Güncellenme: 12.12.2017 - 11:50

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta ortaya koyulan fair play duruşu, alkış aldı. Bucaspor'un 3-1 üstünlüğüyle sonuçlanan karşılaşmada fair play gereği Kastamonusporlu Youssef Yeşilmen'in kendi kalesine gol atması takdir topladı.

Youssef Yeşilmen'in kendi kalesine attığı golün videosu

 

Bucaspor ile Kastamonuspor 1966 arasında oynanan karşılaşma 1-0 ev sahibi ekip lehine devam ederken, 88. dakikasında İzmir ekibi, sakatlık sebebiyle topu taça attı. Taçtan gelen topu rakibe vermeyip gol atan Kastamonusporlu Youssef Yeşilmen, Kulüp başkanı Metehan Babaş'ın talimatıyla santra sonrası bir de kendi kalesine gol attı. Youssef Yeşilmen, karşılaşmayı önce 1-1'e getiren, sonra da fair play gereği 2-1 geriye düşüren golü kaydederken, skoru da 5. dakikada Bucaspor adına Onur Alkan belirledi.

" Fair-Play ruhu her zaman önceliğimizdir"

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Kastamonuspor 1966 Metehan Babaş, "Oyuncumuz sakatlanınca rakibimiz centilmenlik örneği gösterip topu taca attı. Oyuncularım topu rakibe göndermek yerine hata yapıp gol attılar. Bu durumun bize ve Kastamonululara yakışmayacağını düşünerek golü atan futbolcumun kendi kalemize gol atarak durumu düzeltmesini istedim. Fair-Play ruhu her zaman önceliğimizdir" ifadelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler