VİDEO | Galatasaray maçından sonra Kerim Alıcı: "Volkan Demirel baba figürü gibi..."

11.11.2023 - 22:12 | Son Güncellenme: 11.11.2023 - 22:37

Süper Lig'de Hatayspor, Galatasaray'ı 2-1 yendi. Kerim Alıcı, maçın ardından Ajansspor'a açıklama yaptı. İşte Kerim Alıcı'nın videolu röportajı...

Salim MANAV - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig'in 12'inci haftasında Hatayspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Mersin'de oynanan zorlu mücadeleyi Hatayspor, 2-1 kazanmayı başardı. Maçta 90 dakika sahada kalan Hatayspor'un 26 yaşındaki sağ beki Kerim Alıcı, Ajansspor'a konuştu.

"Deprem bölgesinden destekleyen herkese teşekkürler"

Sözlerine maça desteğe gelenlere teşekkür ederek başlayan Kerim Alıcı, "Buraya gelen Mersin ve Hatay halkına, deprem bölgesinden bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Hafta içi maça çok iyi çalıştık. Rakibin de hafta içi maçı vardı. Bu maça çok iyi hazırlandık. Bunun meyvesini aldık. Çok mutluyuz. Tüm takım arkadaşlarımı tüm teknik heyeti tebrik ediyorum" dedi.

"Elimden geldiğince iyi savunmaya çalıştım"

Zaha'ya karşı iyi bir oyun sergilediği yorumu üzerine 26 yaşındaki oyuncu, "Galatasaray'da çok kaliteli, çok meziyetli oyuncular var. Elimden geldiğince iyi savunmaya çalıştım" ifadesini kullandı. 

İlgini Çekebilir
"Hedefim yurt dışında oynamak ve A Milli Takım'da süre almak"
Habere Git

"Galibiyet böyle anlamlı olmalıydı"

Trabzonspor maçının ardından Galatasaray'a karşı da kazandıklarının hatırlatılması üzerine, "Maalesef bir deprem yaşadık. Çok üzücüydü. Takım arkadaşlarımızı, sportif direktörümüzü kaybettik, çalışanlarımızı kaybettik. Bu galibiyeti onlara adıyorum. Christian Atsu'ya, Taner Savut'a, malzemecimiz Onur'a, aşçımız Suzan'a, altyapıdaki kardeşlerimize. Bu galibiyet böyle anlamlı olmalıydı, böyle oldu" diyerek galibiyeti ülkemizi derinden sarsan depremde yaşamını yitirenlere adadı. 

"Volkan Demirel sadece bize değil halka da çok sahip çıktı"

Volkan Demirel'in takım üzerindeki etkisini de anlatan Kerem Alıcı, "Volkan Hoca depremden önce ve sonra da sadece bize değil tüm halka çok sahip çıktı. Hep yanımızda oldu. Baba figürü gibi. Hatay halkını depremzedeleri güldürebildiysek ne mutlu bize" diyerek sözlerini noktaladı.  

Senin için hazırladığımız haberler