Kevin Durant'i yakan video! Küfür ederken görüntülenince...

13.12.2021 - 12:09 | Son Güncellenme: 13.12.2021 - 12:14

NBA takımlarından Brooklyn Nets'in yıldızı Kevin Durant rakip takım taraftarına küfür etti. Küfür ettiği video sosyal medyada viral olan Durant'e NBA yönetimi para cezası verdi.

Kevin Durant'i yakan video! Küfür ederken görüntülenince...

Ajansspor Haber

Geçtiğimiz cumartesi gecesi NBA'in Doğu Konferansı takımlarından Brooklyn Nets ve Atlanta Hawks arasında oynanan maçta Nets'in yıldız oyuncusu Kevin Durant'ın rakip takımın taraftarına küfür ettiği video internette gündem oldu.

"Ağlamayı kes Durant"

Videoda Hawks taraftarı Kevin Durant'a "Ağlamayı kes Durant" deyince yıldız basketbolcunun cevabı ağır oldu ve taraftara "O s**ik çeneni kapat, o***u çocuğu." dedi.

NBA yönetiminden 25 bin dolar ceza 

Kevin Durant'ın bu hareketi üzerine harekete geçen NBA, tecrübeli oyuncuya "bir taraftara yönelik müstehcen dil kullanımı" gerekçesi ile 25 bin dolar ceza verdi.

 

İşte o video...

31 sayısıyla galibiyeti getirdi

NBA'in yıldız oyuncusu Durant ceza aldığı oyunda 38 dakika sahada kalırken bu sürede 31 sayı, 5 ribaund ve 6 asist ile oynayarak Nets'in Hawks'ı 113-105 yendiği maçta takımına önemli katkılarda bulundu.

Trae Young ile de tartıştı

Kevin Durant aynı macta Atlanta'nın yıldızı Trae Young'la da maç içerisinde tartışma yaşadı. Bir pozisyonda Durant ile Young arasında kısa süreli bir gerginlik yaşanırken, Durant rakibini ittirdi. 

Nets Doğu Konferansı'nda zirvede

Brooklyn Nets 19 galibiyet ile Douğu Konferansı'nda zirvede yer alırken, Atlanta Hawks 13 galibiyet ile sıralamada 9. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler