VİDEO - LeBron James iki taraftarı salondan attırdı

25.11.2021 - 10:26 | Son Güncellenme: 25.11.2021 - 11:40

Kariyerinde aldığı ilk men cezasının ardından sezonun en iyi maçına çıkan LeBron James iki taraftarı salondan attırdı.

VİDEO - LeBron James iki taraftarı salondan attırdı

Detroit Pistons ile oynanan karşılaşmada Pistons'lı Isaiah Stewart'a kontrolsüzce vurduğu ve tartışma başlattığı için 19 yıllık kariyerinde ilk kez men cezası alan LeBron James Indiana Pacers maçıyla müthiş bir dönüş yaptı.

39 sayıyla maça damga vurdu

Takımı Los Angeles Lakers'ın Pacers'ı 124-116 yendiği uzatmaya giden maçta 39 sayı, 6 asist ve 5 ribauntla galibiyette başrolü oynayan James bu sezonki en yüksek sayısını kaydetti.

'King' lapaklı LeBron James son periyot ve uzatmalarda toplam 17 sayı atarak maça damga vurdu.

İki taraftarı salondan attırdı

Uzatma periyoduna 2:29 kala James, hakem Rodney Mott'a saha kenarında oturan iki tarftarı işaret ederek şikayet etti. James'in şikayeti sonrası iki taraftar görevliler eşliğinde salondan çıkartıldı.

 

Müstehcen jest ve kelimeler

Maçtan sonra James, taraftarların ne söylediği veya yaptığı konusunda ayrıntı vermezken sadece müstehcen jestler ve kelimeler kullandıklarını belirtti.

James, "Takımınız için tezahürat yapan taraftara asla birşey söyleyemem ama işin içine müstehcen jestler ve dil girdiğinde, bu hoş görülemez. Benim taraftara söylememem gereken, taraftarın da bana söylememesi gereken ifadelerle karşılaştım. Bu nedenle sahadan çıkartılmalarını talep ettim." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler