VİDEO | Lübnan’ın başkentinde büyük patlama oldu!

04.08.2020 - 21:04 | Son Güncellenme: 04.08.2020 - 21:08

Beyrut limanında meydana gelen büyük patlamanın neden olduğunu araştırmalar devam ediyor. Peki patlama nerede ve neden oldu? Ölü ve yaralı var mı? Açıklama geldi mi ve üstlenen oldu mu? İşte Lübnan'da gerçekleşen korkunç patlamanın videoları... Detaylar haberimizde yer alıyor...

VİDEO | Lübnan’ın başkentinde büyük patlama oldu!

Beyrut limanında meydana gelen büyük patlamanın neden olduğunu araştırmalar devam ediyor. Peki patlama nerede ve neden oldu? Ölü ve yaralı var mı? Açıklama geldi mi ve üstlenen oldu mu? İşte  Lübnan'da gerçekleşen korkunç patlamanın videoları... Detaylar haberimizde yer alıyor... Beyrut limanında meydana gelen büyük patlamanın limana yakın bir depoda saklanan patlayıcı özelliği bulunan maddeden kaynaklandığı belirtildi.

Siyah dumanlar ‘mantar bulutu’ şeklinde gökyüzüne yükselirken Lübnan Sağlık Bakanlığı patlama sonucunda çok yüksek sayıda yaralının bulunduğunu açıkladı.

Reuters’ın yetkililerden edindiği bilgilere göre 10’dan fazla can kaybı yaşanmış durumda.

Patlamanın kilometrelerce ötedeki KKTC’den de hissedildiği ifade edildi. KKTC’nin doğu kıyısında bulunan Gazimağusa’daki bazı vatandaşlar hissetti.

 

Senin için hazırladığımız haberler