Video - Lucescu'dan Klopp'a cevap! "Fikri değişecektir..."

12.10.2018 - 01:42 | Son Güncellenme: 12.10.2018 - 01:42

Video - Lucescu'dan Klopp'a cevap! "Fikri değişecektir..."

A Milli Takım teknik direktörü Mircea Luecscu, Bosna Hersek maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı. İşte Luecscu'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri:

UEFA Uluslar Ligi için dünyanın en saçma turnuvası ifadesini kullanan Klopp'a cevap veren Lucescu, "İyi oynadık, güzel bir antrenman maçı oldu. Oyunun hakimiydik. Gol pozisyonları da bulduk. Atmamız lazımdı. Bu gençlerin bu tür maçlara ihtiyacı var. Hazırlık maçı olarak iyiydi. Bizim için iyi oldu. Karşılaşma harika bir atmosferde oynandı. Rize halkına desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Klopp milli takım çalıştırdığı zaman fikrini değiştirecektir. Milli takımlar önemli maçlar oynamaya devam etmeli. Kulüp için değil, ülke için oynuyoruz. Klopp'un bu söylemi fazla egoistçe." dedi.

Rusya maçı öncesi iyi bir prova oldu. Okay çok iyiydi, Celta Vigo'nun son maçında kendini iyi hissetmemesine rağmen bu akşam iyiydi. Ben bu maçta sonuca bakmadan risk aldım. Berkay ve Ertuğrul'un performansından çok memnunum. Bu gençler Türk futbolunun geleceğini inşa edeceğimiz gençler. Gol için elimize çok fazla fırsat geçti, bunu değerlendirmemiz lazımdı. Maçtan mutluyum.

Atmosfer harikaydı. Bütün şartlar iyiydi. Trabzon'da daha farklı ambiyans vardı. Trabzon'da konfetiler bizim için iyi olmadı, yediğimiz ilk gol konfetilerden kaynaklandı.

Rusya ile oynanan ilk maçta oyunun hakimiydik. Cengiz ve Hakan'ın gol atmasını bekliyorum. Defans oyuncularından değil de öndeki oyuncularımdan bunu bekliyorum. Cenk'in mental olarak hazır olması lazım. Bugün kaçırdığı pozisyon, kaçırmaması gereken pozisyondu. Ben ekibimden umutluyum, Rusya'ya kazanmak için gideceğiz. Avrupa'nın en genç ekiplerinden birisi olmamıza rağmen, geleceğe umutlu bakıyorum.

Senin için hazırladığımız haberler