Video - Manisaspor'dan 9-0 biten Beşiktaş maçı sonrası ilk açıklama!

28.11.2017 - 17:00 | Son Güncellenme: 28.11.2017 - 17:00

Beşiktaş’a 9-0 kaybeden Grandmedical Manisaspor Teknik Sorumlusu Hamit Çınar, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı. Çınar, bu kadar farkın olmaması gerektiğini dile getirdi.

 Manisaspor Yardımcı Antrenör Hamit Cihan'ın açıklamalarının videosu

 

 

"Bu kadar fark olmamalıydı"

Çınar, ”Beşiktaş’ı yüksek performansından dolayı kutlamak gerek. Sahada hiçbir varlık gösteremedik. Üzgünüz. Bu kadar farkın olmaması gerekiyordu. Futbolda böyle şeyler var. Biz ligdeki hedefimize ulaşmak istiyoruz. Ümit ediyorum buradaki durum oraya yansımaz.” diye konuştu.

Hamit Cihan basın toplantısında neler dedi?

 Hamit Cihan basın toplantısında ise karşılaşma ile ilgili değerlendirmesinde şunları söyledi: 
"Maça baktığımızda Beşiktaş'ı hem bugünkü performansından dolayı, hem de Avrupa'daki performansından dolayı tebrik ediyorum. Oyunun tam anlamıyla hakimi Beşiktaş'tı. Üst düzey bir performans gösterdiler. Hem skor hem de performans olarak bu kadar fark olmaması gerekiyordu. Bu saatten sonra lige dönüp, üst düzey performans göstermenin çabasına girmeliyiz. Toparlanarak ligdeki hedefimize ulaşmak için çabalamamız gerekiyor. Bizim amacımız takım ve bireysel olarak futbolcuların performansını sahaya tam olarak yansıtmaktı. Maalesef bunu tam olarak göremedik ve arada büyük bir açıklık oldu. Bundan dolayı üzgünüz."

Senin için hazırladığımız haberler