Mostafa Mohamed Galatasaray kampından gözyaşlarıyla ayrıldı!

19.07.2022 - 16:48 | Son Güncellenme: 19.07.2022 - 16:57

Fransa Ligue 1 ekibi Nantes'e transfer olan Galatasaray'ın Mısırlı futbolcusu Mostafa Mohamed, sarı kırmızılı takımın kampından gözyaşlarıyla ayrıldı. İşte detaylar...

Mostafa Mohamed Galatasaray kampından gözyaşlarıyla ayrıldı!

Galatasaray'da Mbaye Diagne'nin ardından Mostafa Mohamed ile de yollar ayrıldı. Mısırlı yıldız, Fransa Ligue 1 ekibi Nantes'a kiralık olarak transfer oldu.

Kamptan ayrıldı

Mısırlı golcü, transfer sürecini tamamlamak için sarı-kırmızılı ekibin Avusturya kampından ayrıldı. Takım arkadaşları ve teknik ekip ile vedalaşan Mohamed, sarı-kırmızılı ekibin konakladığı otelden ayrılırken açıklamalarda bulundu. 

Gözyaşlarını tutamadı

Mostafa Mohamed'i teknik direktör Okan Buruk, Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur ve yıldız futbolcu Kerem Aktürkoğlu uğurladı.

Basın mensuplarına yaptığı açıklama esnasında gözleri dolan ve duygusal bir konuşma gerçekleştiren Mısırlı oyuncu, “Takımı, taraftarları ve teknik ekibi özleyeceğim. 1 yıllığına Nantes’a gidiyorum. Satın alma opsiyonları var. Kendim ve Galatasaray için en iyisini diliyorum. Umarım Galatasaray kupalar kazanmayı başarır” ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'tan transfer ve Joao Pedro açıklaması
Habere Git

Zorunlu satın alma opsiyonu yok

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Mostafa Mohamed'in transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Zorunlu satın alma opsiyonu bulunmuyor. Nantes hem bizim hem de Mustafa için doğru bir takım. Değerini tekrar bulmasını istiyoruz, onun için kiralık gitmesine izin verdik." ifadelerini kullandı.

Galatasaray KAP'a bildirdi

Galatasaray, Mostafa Mohamed'in Nantes'a transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Profesyonel Futbolcumuz Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla'nın 2022-2023 sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda FC Nantes ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

Senin için hazırladığımız haberler