Video - Neustadter: 'Seviyemizi yukarılara taşımalıyız'

07.01.2018 - 12:00 | Son Güncellenme: 07.01.2018 - 12:00

Video - Neustadter: 'Seviyemizi yukarılara taşımalıyız'

Fenerbahçe'nin stoperlerinden Roman Neustadter, devre arası kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Roman Neustadter'in açıklamalarının videosu

 

 

Öne çıkan açıklamalar şu şekilde:

"Aslında oluşan şartlar beni pozitif noktaya getirdi. Hocamız bana güven veriyor. Koşan bir takımız, fit bir takımız. Seviyemizi yukarılara taşımalıyız. Önümüzde 10 gün var, 10 gün sonunda iyi bir duruma geleceğiz. Dinlenme fırsatı bulduğumuzda mutlu oluyoruz. Çok sert bir idman sürecimiz var. İdman, yemek ve uyumak kamp sürecimiz."

"Hocamıza alıştık artık biraz zaman gerekiyordu. 2-3 aylık bir sürece ihtiyacımız vardı. Bu süreçten sonra nasıl bir performans ortaya koyduğumuzu görüyorsunuz. Çok uzaklara bakan bir kişi olmadım, amacımız kampı iyi bir şekilde geçirmek."

Neustadter: "Onu durdurmak gerçekten zor..."

"Vagner Love'ı söyleyebilirim. Onu durdurmak gerçekten zor. Böyle oyuncularla oynamak gerçekten güzeldir. Onunla oynadığımız zaman ya o kötü günündeydi ya da biz iyiydik."

"Dünya Kupası çok uzak şu anda. Herkesin rüyasıdır, orada olmak. Rusya'da oynanacak, kendi ülkemde oynanacak. Rus halkı çok heyecanlı. Günden güne değişen bir ortam var. Burada iyi olmalıyım ve Rusya'da mücadele etmeliyim."

"O karşılaşmalardan önce oynayacağımız maçlar var. İlk maçımıza odaklanıyoruz. Bizim önümüzde odaklandığımız İstanbulspor maçı. Derbilere o dönemde motive olacağız."

Senin için hazırladığımız haberler