Okan Buruk'tan hakeme olay gönderme: "Bir daha burada maç yönetemez!"

28.09.2024 - 22:01 | Son Güncellenme: 28.09.2024 - 22:10

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray'ın sahasında Kasımpaşa ile berabere kaldığı maçta teknik direktör Okan Buruk hakemin penaltı kararına isyan etti.

Okan Buruk'tan hakeme olay gönderme: "Bir daha burada maç yönetemez!"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray'ın sahasında Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldığı maçta teknik direktör Okan Buruk hakemin penaltı kararına isyan etti.

Sarı-Kırmızılı takımda teknik direktör Okan Buruk, 82. dakikada Kasımpaşa'ya verilen penaltı sonrası adeta çileden çıktı.

"Buna penaltı veren hakem bir daha burada maç yönetemez"

VAR kararı sonrası gelen penaltı ile ilgili dördüncü hakeme dönen Okan Buruk, “Buna penaltı veren hakem bir daha burada maç yönetemez” serzenişinde bulundu.

"Ya hakem hocalarının söylediği yanlış ya bizim gördüğümüz yanlış"

Maç sonrası da verilen penaltı kararı ile ilgili konuşan Buruk, "Verilen penaltı bence bu senenin ayrı dosyalarından biri. Galatasaray aleyhine verilen penaltılar... Bunun böyle devam edeceğini düşünüyorum. Bu pozisyon eğer penaltıysa, oyuncu sırtı dönükken kolunu kapatmaya çalışırken koluna geldiğinde penaltı oluyorsa bu oyuncu ne yapacak? Ya hakem hocalarının söylediği yanlış ya bizim gördüğümüz yanlış.

"hakeme sorduğumda bana tam olarak penaltı diyemedi"

Burada oyuncu ne yapabilir? Havaya zıpladığı anda hazır ola mı geçecek? Eğer bu penaltıysa ve bunu VAR çağırıyorsa, ben bunu kendi lehime de olsa penaltı vermem. Maçtan sonra orta hakeme sorduğumda bana tam olarak penaltı diyemedi...

"Resmen rakibi maça ortak ettiler"

Bu açık bir penaltı diyemedi. Çarpma var, kolu açıktı dedi. Bunu anlamak zor. Resmen rakibi maça ortak ettiler. Kendi hatalarımızı biliyorum" şeklinde konuştu.

İşte o anlar

Senin için hazırladığımız haberler