Ajansspor

VİDEO | Arda Güler, Jesus’un elini öptü! Paylaşıma beğeni yağdı

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Arda Güler, teknik direktör Jorge Jesus'un 69. doğum gününü elini öperek kutladı. Sarı lacivertli kulüp o anları sosyal medyadan paylaştı.

VİDEO | Arda Güler, Jesus’un elini öptü! Paylaşıma beğeni yağdı
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 28 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktör Jorge Jesus 68. yaşına girerken, sabah yapılan antrenman öncesi sarı lacivertli futbolcular hocalarının yeni yaşını kutladı.

Arda, Jesus'un elini öptü

Arda Güler, Jesus'un doğum gününü kutlarken, tecrübeli hocasının tokalaşmak için uzattığı elini öperek alnına götürdü. 17 yaşındaki Arda'nın bu hareketi sonrası Jorge Jesus da oyuncusuna sarılarak karşılık verdi.

Fenerbahçe nazar boncuğuyla paylaştı

Kameralara yansıyan bu görüntüyü Fenerbahçe, sosyal medya hesabından nazar boncuğu emojisiyle paylaştı. Bu paylaşım kısa sürede binlerce beğeni ve etkileşim aldı.

İşte Arda'nın Jesus'un elini öptüğü anlar...

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...