VİDEO | Harikasın Kenan Yıldız! Juventus yarı finalde
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
İtalya Kupası'nda Juventus, Frosinone'yi 4-0 yenerek yarı finale yükseldi. Genç futbolcu Kenan Yıldız, 11'de başladığı maçta 1 gol attı. Maç sonucu, yazılı özet.

Son 5 Haber

Göztepe'de kaleye duvar örüyordu! Yeni takımında tepki aldı...

Juventus'tan rekor transfer! Kenan Yıldız'ın görev bölgesine geliyor...

Bodrum FK'dan Trabzonspor çıkarması! 2 futbolcuya sözleşme

Acun Ilıcalı ipucunu vermişti! Hull City’nin hedefindeki Türk futbolcu belli oldu

Kerim Alıcı, Mardin 1969 Spor'da!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
İtalya Kupası'nda çeyrek final heyecanı yaşandı. Juventus, Frosinone ile karşı karşıya geldi. Genç milli futbolcu Kenan Yıldız'ın ilk 11'de başladığı mücadeleyi Juventus 4-0 kazandı.
Milik'ten hat-trick
Juventus'un 29 yaşındaki forveti Arkadiusz Milik, Frosinone karşısında hat-trick yaptı. 11'inci dakikada penaltıdan attığı golle perdeyi açan Polonyalı, 38 ve 48'inci dakikalarda skoru 3-0 yaptı.
"Yıldız"ımız yine attı!
Juventus'un ve A Milli Takım'ın genç yeteneği Kenan Yıldız, bir kez daha ağları havalandırmayı başardı. Geçtiğimiz haftalarda ilk kez Serie A'da gol sevinci yaşayan Kenan Yıldız, ligde gol attığı Frosinone'yi kupada da üzdü. 18 yaşındaki forvet İtalya Kupası'nda takımının 4'üncü golünü kaydetti.

Kenan Yıldız'dan şık gol
Mücadelenin 61'inci dakikasında orta alanın sağında topla buluşan McKennie, ceza alanına soldan koşu yapan Kenan'a harika bir pas verdi. Kenan ahvadan gelen topa sol çaprazdan sağ ayağının üstü ile çok şık bir vuruş yaparak meşin yuvarlağı sol köşeden ağlara gönderdi.