Pique'den Shakira'ya yanıt gecikmedi!

Eren Tuncay
16.01.2023 - 10:40 | Son Güncellenme: 16.01.2023 - 11:21

Son çıkardığı şarkısında Gerard Pique'ye göndermeler yapan Shakira'ya ünlü futbolcudan yanıt gecikmedi. Pique'nin Twingo kullandığı video viral oldu..

Pique'den Shakira'ya yanıt gecikmedi!

AJANSSPOR - HABER

Shakira, kendisini aldattığı için ayrıldığı Pique'ye, çıkarttığı yeni şarkısında göndermeler yapmıştı. Şarkının sözlerinin bir kısmında "Bir Rolex'i bir Casio ile takas ettin, Ferrari’den inip Twingo’ya bindin" ifadeleri geçiyordu.

Bunun üzerine Pique, katıldığı bir programda Casio saat kullandığını göstermiş ve Casio saatlerin çok daha uzun ömürlü olduğunu söylemişti.

Twingo'yla video viral oldu

Son olarak Gerard Pique, Twingo marka aracı sürdüğü ve park edip indiği anları videoya kaydedildi ve sosyal medyada paylaşıldı. Video çok kısa süre içerisinde tüm dünyada paylaşıldı.

 

Shakira - Pique çifti ne zaman tanışmıştı?

2010 FIFA Dünya Kupası'nın resmi şarkısı "Waka Waka"yı yapan Shakira, o dönem şarkının klibi için bir araya geldiği Pique ile tanışmıştı. İkili, ilişkilerine 2011 yılından itibaren başlamıştı.

İki çocukları bulunan çift, ilişkilerinin başladığı ilk zamandan itibaren örnek bir çift olarak gündemde yaptıklarıyla yer alıyorlardı. Ancak ikili, 2022 yılının Haziran ayında ortak bir açıklama yaparak ayrıldı. Shakira, Pique'den kendisini aldattığı için ayrıldığını açıklamıştı.

Shakira, ayrılmalarının daha sonrasında şu şekilde bir açıklama yayınlamıştı: "Yaşadıklarımdan ilk kez bahsediyorum. Sessiz kaldım. Bununla ilgili konuşmak zor. Normal bir ayrılık yaşamadık çünkü. Sadece benim için değil, çocuklarım için de zordu. Çocuklarımı bu durumdan korumay çalıştım. Çünkü onlar hayattaki en önemli varlıklarım. Okulda arkadaşlarından bir şey duyar, internette kötü habere rastlarlar ve bundan etkilenirler. Bazen bana yaşadıklarım kötü bir rüya gibi geliyor ve bir yerde uyanacağım. Ancak hayır, bu gerçek. Muhtemelen hayatımın en karanlık dönemi. Pique futbol oynamak ve şampiyonluklar kazanmak istiyordu. Onu desteklemek zorundaydım. Sırf onun için, aşk için bu fedakarlığı yaptım. Birinin bunu yapması gerekiyordu. Kariyerimi ikinci plana attım onun için."

Senin için hazırladığımız haberler