VİDEO - PSG'den 30 binden fazla taraftar önünde antrenman

Eren Tuncay
25.02.2023 - 13:31 | Son Güncellenme: 25.02.2023 - 13:53

Fransız devi Paris Saint-Germain, Parc des Princes stadyumunda 30 bin taraftarının coşkulu tezahüratları önünde antrenman yaptı. Detaylar haberimizde.

VİDEO - PSG'den 30 binden fazla taraftar önünde antrenman

Paris Saint Germain (PSG) kulübü 10 yılı aşkın süreden sonra ilk kez taraftara açık antrenman düzenledi. Parc des Princes stadında gerçekleşen antrenmana 30 binden fazla taraftar katıldı.

Coşkululu tzahüratlar ve meşaleler eşliğinde

Aralarında Messi'nin de bulunduğu kulüp oyuncuları, tribünleri dolduran binlerce coşkulu taraftarın tezahüratları ve meşaleler eşliğinde antrenman yaptılar. 

PSG'nin ligdeki durumu

Paris Saint-Germain, an itibarıyla Fransa Ligue 1'de lider durumda. Oynadıkları 24 maçta 18 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 57 puan topladılar. Marsilya 52 puanla ikinci, Monaco 50 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde PSG

Tüm hedefnini Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu olarak belirleyen PSG, yıllardır istediği sonuca ulaşamadı. son olarak Messi, Mbappe ve Neymar üçlüsünü bir araya getiren Fransız devi, bu sezon Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında sahasında Bayern Münih'e kaybetti. Yine elenirlerse PSG için bir hayal kırıklığı sezonu daha olacak.

Senin için hazırladığımız haberler