Rıdvan Yılmaz'ın 15 Yaşında Yaptığı Röportaj! Hayalleri Gerçek Oldu

Akın Ungan
23.07.2022 - 16:48 | Son Güncellenme: 23.07.2022 - 17:05

Beşiktaş'tan Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz'ın yıllar önce yaptığı röportaj ortaya çıktı. İşte Rıdvan'ın U-15 takımında oynadığı dönemde yaptığı açıklama...

Rıdvan Yılmaz'ın 15 Yaşında Yaptığı Röportaj! Hayalleri Gerçek Oldu

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ın altyapısından yetişerek A takıma yükselen ve gösterdiği performans ile Avrupa'nın dikkatini çeken Rıdvan Yılmaz, büyüdüğü kulüpten ayrılarak Rangers'a transfer oldu. Duygusal bir veda ile Beşiktaş ile yollarını ayıran genç futbolcunun, U-15 takımında oynadığı dönemde yaptığı röportaj ortaya çıktı.

19 yaşında Beşiktaş a takımına yükselmeyi başaran Rıdvan Yılmaz, 15 yaşındaki hayalini gerçekleştirmeyi başardı. Siyah-Beyazlılar ile birçok Şampiyonlar Ligi maçında görev alan ve performansıyla, büyülendiği Çarşı Grubu'nun gönlünde taht kuran genç futbolcu, daha önce dediği gibi birçok kişiyi gururlandırmayı başardı.

"Mahalle takımından geldim"

BJK TV ekranlarına verdiği röportaja kendini tanıtarak başlayan genç oyuncu, "Adım Rıdvan, soyadım Yılmaz. Sultangazi'de oturuyorum. 7 seneden beri Beşiktaş'ta oynuyorum. Mahalle takımından geldim. Hocam bende bir ışık gördü. Beşiktaş'ta seçmelere çıktım. Mevkim sol bek. İdol aldığım oyuncular var, Marcelo gibi ünlü futbolcular..." dedi.

"17 ya da 19 yaşında a takıma çıkmayı çok istiyorum"

Rıdvan Yılmaz, "İleride oynamak istediğim takım Beşiktaş. Yurt dışında ise Arsenal'da oynamak istiyorum. Çünkü şu anda gördüğüm en iyi lig, İngiltere Ligi. 17 ya da 19 yaşında a takıma çıkmayı çok istiyorum. Çünkü ileri geçtikçe zaman zorlaşıyor." ifadelerini kullandı.

"Maçlara top toplayıcı olarak giriyoruz"

Sözlerine devam eden futbolcu, "Maçlara top toplayıcı olarak giriyoruz. Oraya girdiğim zaman zaten Çarşı Grubu, beni büyülüyor. Tüylerim diken diken oluyor demek isterim. Kendimi orada görüyorum. Sol bekte oynayanları izliyorum. Neler yapıyorlar? Hayal kuruyorum top toplayıcıyken. İnşallah a takıma çıkmak istiyorum." şeklinde konuştu.

"Şampiyonlar Ligi gibi büyük bir lige katılmak istiyorum"

İleride bir bir gerçekleştireceği hayallerinden bahseden Rıdvan, "17 yaşında a takıma çıkmak çok istiyorum. İlk 11'de olmak çok istiyorum. Oradan Şampiyonlar Ligi gibi büyük bir lige katılmak istiyorum. Oradan yavaş yavaş kendimi geliştirmek, Şampiyonlar Ligi finalinde oynamak gerçekten çok istiyorum. Çünkü çok güzel bir duygudur. Ailemi gururlandırmak istiyorum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler