Arsenal - Manchester United maçında Cristiano Ronaldo, golle döndü

Orhan Gülek
23.04.2022 - 15:19 | Son Güncellenme: 23.04.2022 - 17:10

Premier Lig'de Arsenal ve Manchester United karşı karşıya geldi. Çocuğunu kaybettikten sonra ilk maçına da çıkan Cristiano Ronaldo, yeşil sahalara golle döndü

Arsenal - Manchester United maçında Cristiano Ronaldo, golle döndü

AJANSSPOR - HABER

Premier Lig'de Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için mücadele veren Arsenal ve Manchester United bugün karşı karşıya geldi. Pazartesi günü, yeni doğan ikiz bebeklerinden erkek olanının hayatını kaybettikten sonra ilk maçına çıkan Cristiano Ronaldo, yeşil sahalara golle döndü.

Arsenal, 2-0 öne geçti

Heyecan dolu karşılaşmaya hızlı başlayan Arsenal 3. dakikada Tavares ile 1-0 öne geçti. Ataklarını devam ettiren Arsenal, VAR'dan gelen uyarı sonrası penaltı kazandı ve Saka'nın golüyle skoru 2-0'a getirdi.

Ronaldo, golü hayatını kaybeden oğluna adadı

Oğlunu kaybettikten sonra ilk maçına çıkan Cristiano Ronaldo 33. dakikada takımının ilk golünü attı ve farkı 1'e indirdi. Gol sonrası parmağını öpüp gökyüzünü gösteren futbolcu attığı golü hayatını kaybeden oğluna adadı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

 

İkinci yarıya daha atak başlayan Manchester United, penaltı kazandı. Portekizli Bruno Fernandes, 57. dakikada penaltı atışını golle sonuçlandıramadı ve United, maçta beraberlik şansını kaçırdı. Ev sahibi ekip, 70. dakikada Granit Xhaka'nın fileleri havalandırmasıyla 3-1 öne geçti ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Bu sonucun ardından Arsenal 60 puan ve maç fazlasıyla dördüncü sıraya yükselirken, Manchester United ise 54 puanla altıncılığa geriledi.

 

 

İlgini Çekebilir
Cristiano Ronaldo'nun oğlu vefat etti!
Habere Git

Cristiano Ronaldo'dan bir rekor daha

Öte yandan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Premier Lig'deki 100. golünü kaydetti. Cristiano Ronaldo, hem La Liga hem de Premier Lig'de 100+ gol atan tarihteki ilk oyuncu oldu. Ayrıca Cristiano Ronaldo, şimdiye kadar kaydettiği 811 gol ile tarihi rekoru kırdı. Ronaldo, Pele, Maradona gibi isimleri geride bırakarak, en fazla gol atan futbolcu olmayı başardı.

 

  • 100+ Premier League golü
  • 100+ Şampiyonlar Ligi golü
  • 100+ Milli takım golü
  • 100+ La Liga golü
  • 100+ Manchester United golü
  • 100+ Juventus golü
  • 100+ Real Madrid golü

Toplam 811 resmi kariyer golü

 

 

Senin için hazırladığımız haberler