Samet Aybaba'dan Emre Kılınç'a övgü!

21.01.2018 - 15:47 | Son Güncellenme: 21.01.2018 - 15:47

Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, 1-1 sona eren Akhisarspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın açıklamalarının videosu

 

 

"Emre Kılınç giderek gelişiyor, önemli bir futbolcu olacak. Futbolda daralan oyunda daha çok kendisini geliştirmesi gerekiyor."

"Oyunun ilk yarısı çok sıkıcıydı. İkinci yarı öncesi bu tempoyla kazanamayacağımızı söyledim. Golden sonra çok iyi tempo yakaladık. Çok da iyi pozisyonlar bulduk, gol atsaydık farklı olurdu. Golleri atmamız gerekirdi. Rakibi de kutluyorum. Her iki takım da kazanmak için elinden geleni yaptı ama sonuç böyle oldu.

"Eksik bölgelerimiz var, Robinho'nun transferiyle yöneticilerimiz ilgileniyor. İş ekonomik boyutlarda..."

Basın toplantısında neler dedi?

Samet Aybaba, Afrin operasyonuna değinerek, "Ordumuz bir sınır ötesi operasyon yapıyor. Kalbimiz, duamız, gerekirse canımız onların da yanında. İnşallah sağlıklı bir şekilde operasyonu bitirirler ve vatanımıza geri dönerler" dedi.

Karşılaşmanın ilk yarısının oldukça kötü bir tempoda oynandığını söyleyen Aybaba, "Az pozisyonlu, isteksiz, coşkusuz bir ilk yarı oldu. Bizim golden sonra yakaladığımız inanılmaz pozisyonlar ve coşkuyla yakaladığımız oyun var. Orada oyunu farklı bir yere götürebilirdik girdiğimiz pozisyonları değerlendirseydik. Şimdi 1-1'i konuşmuyor olurduk. Pozisyon yakalayınca atacaksınız. İkinci yarıdaki oyundan memnunum kolay değil bazı mevkilerde çok mücadele eden tek oyuncumuz var. Onlara bir şey yapamıyoruz. Rakipte oyundan kopmamak için müdahaleler yaptı. Bizde iki santrfora döndük. Futbol bu bu kadar net pozisyon yakalayıp atamazsanız sonucunda bir şey ortaya çıkıyor. Hemen Malatya maçının çalışmalarına paylaşacağız" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler