Şenol Güneş, Leipzig maçı sonrası açıklamalar yaptı

06.12.2017 - 16:33 | Son Güncellenme: 06.12.2017 - 16:33

Şenol Güneş, Leipzig maçı sonrası açıklamalar yaptı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Leipzig maçının ardından TRT Spor'a konuştu.

"Mutluyum. İyi başladığımız grubu birinci bitirdik. Oyun anlamında iyi olduğumuzu düşünüyorum. Bu maçta biraz pozisyon verdik. Güzel maç oldu. Goller oldu. Mitrovic ve Tolga çok iyi oynadılar. Eksiklerimizi gördüğümüz, kazandığımız ve mutlu olduğumuz bir maç oldu. Futbol tartışmaya açık. Futbol sahada oynanıyor. Kazandığınız zaman eleştirenler susuyor sonra yine eleştireceklerdir. Şu anda Kayserispor maçını düşünüyoruz. Rakip durumuna bakmıyoruz"

Şenol Güneş, basın toplantısında ise;

"Tolga iyi bir kaleci. Zaman zaman yedek kaldı. Kenarda kaldığı için eleştirildi. Fakat kalecilik vasfı ona bir anda verilmedi. Hücuma çıktığımız dönemlerde iyiydik. Rakibin hareketli olmasına önlem alamadık. Genel olarak takımdan memnunum. Negredo, Lens, Mustafa, Mitrovic ve Tolga iyiydi. Rakibimiz ilginç bir takım. B. Dortmund UEFA Kupasına 2puanla gidiyor, Leipzig 7 puanla gidiyor. Futbol ilginç bir oyun"

"Yazılıp-çizilenlere bakmıyorum. Rakibimize en çok ezildiğimiz maç oldu. Bizim oynadığımız 6 maçta da aynı anlayış vardı. 'Çıkan sahaya ve futbolunuzu oynayın'

Orkan Çınar yetenekli ve eksikleri olan bir oyuncu. İlk 11'de oynatabilirdim. Zamana ihtiyacı var. Yetenekli oyuncuların arasında gelişeceğini düşünüyorum. Orkan'dan memnunum"

"İşimizi yapıyoruz. Yeteneklerimizi ve samimiyetimizi ortaya koyuyoruz. Bu sezon, 'Artık yeter' dedik ve gruptan çıktık. İyi bir başkan ve kadromuz var. İnsanların bizi sevdiğini biliyoruz. Bir level üst takımlarla oynayacağız, üst tura çıkarsak bizim için iyi olacaktır. Çıkamazsak dünyanın sonu olmayacak"

"İddialı olmanın yolu sahada iyi olmaktan geçer. Rakiplerimizden kendimizi ne aşağı ne de yukarı görüyoruz. Biz sahada futbolumuzu oynamaya çalışacağız. Kimle oynadığımız önemli değil. Sahada neler yapacağımızı bilmek önemli ona bakacağız. Ekonomik olarak bizden üstün olabilirler. Gece dönüyoruz. Sabah 11.00'de idmanımız var. Seyirci muhteşemdi. Maç bitince her iki takımı alkışladılar" 

Şenol Güneş'in açıklamalarının videosu

Senin için hazırladığımız haberler