Kenan Sofuoğlu’nun oğlu minik Zayn Ferrari sürdü

Orhan Gülek
13.03.2023 - 16:50 | Son Güncellenme: 13.03.2023 - 17:23

AK Parti Sakarya Milletvekili şampiyon motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn, bebek koltuğunda Ferrari marka otomobili pistte kullanarak herkesi şaşırttı.

Kenan Sofuoğlu’nun oğlu minik Zayn Ferrari sürdü

AJANSSPOR - HABER

Kullandığı araçlar ile gündemden düşmek bilmeyen AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu’nun oğlu Zayn, bebek koltuğunda değeri 1000 BEYGİR gücünde olan Ferrari marka lüks otomobili pistte kullandı. 

Zayn, direksiyonun başına geçti

Babasının değeri 40 milyonun üzerindeki lüks Ferrarisi’ni pistte tek başına kullanan Zayn adeta ağızları açık bıraktı.

Dünyada gündem oldu

Minik yeteneğin, bin beygir güce sahip aracı adeta oyuncak bir araç gibi rahat kullanması da dikkatlerden kaçmadı.

Sık sık kullandığı araçlarla gündeme gelen, yaşıtları oyuncaklarla oynarken pistin tozunu attıran minik yetenek Zayn’i, dünya genelinde milyonlar izlemeye devam ediyor.

Paylaşım yaptı, beğeni butonu çöktü!

Zayn Sofuoğlu’nun sosyal medya hesabından ‘1000 hp pistte kontrol altında’ denilerek yapılan paylaşım ise kısa sürede 2 milyonun üzerinde izlenmenin yanı sıra yüz binlerce yorum ve beğeni de aldı.

Kenan Sofuoğlu, 2 kardeşini kazada kaybetti

Adapazarılı olan Kenan Sofuoğlu, iki kardeşi de kazada kaybetti. Sofuoğlu kardeşlerin büyüğü Bahattin 2002 yılında karşıdan karşıya geçerken bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Bahattin'den bayrağı alan Sinan yurtiçinde, Kenan ise yurtdışında Türkiye'de motosiklet sporunun en çok tanınan isimleri oldu.

Ailenin en büyük çocuğu Bahattin'in ardından 2008 yılında da Sinan Sofuoğlu pistte geçirdiği kazayla hayatını kaybetti. 

Kenan Sofuoğlu'nun kariyeri

Kenan Sofuoğlu, 12 Mayıs 2018'de İtalya'daki Imola Pisti'nde düzenlenen Dünya Supersport Şampiyonası’nda aktif sporculuk kariyerini sonlandırdı.

Şampiyonluk kupasını 5 kez kaldırdığı Dünya Supersport Şampiyonası'da Sofuoğlu, mücadele ettiği 11 yılda, 126 yarışa katıldı.

Şampiyonada 43 birincilik, 27 ikincilik ve 15 de üçüncülük elde eden milli motosikletçi, 85 kez podyumda yer almayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler