VİDEO | Tijana Boskovic ilk kez Türkçe röportaj verdi: İşte açıklamaları

23.09.2024 - 10:48 | Son Güncellenme: 23.09.2024 - 11:05

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Eczacıbaşı Dynavit'in Sırp yıldızı Tijana Boskovic yeni açıklamalarında Türkçe konuştu. İşte o anlar...

VİDEO | Tijana Boskovic ilk kez Türkçe röportaj verdi: İşte açıklamaları

AJANSSPOR - HABER

Eczacıbaşı Dynavit bugün basın toplantısında medya mensupları bir araya geldi. Tijana Boskovic ise ilk kez Türkçe konuşarak dikkat çekti.

Boskovic'ten Türkçe açıklamalar

Sırp voleybolcu Tijana Boskovic, Türkçe olarak yaptığı açıklamalarda "Herkese merhaba, hepiniz hoş geldiniz. Burada 9. sezonu bitirip 10. sezonuma başlarken Türkçe konuşmanın zamanı diye düşünüyorum. Bu sezon için hepimiz çok heyecanlıyız. Türkiye Ligi'nin kalitesi her sene daha da artıyor. Bu senenin de zor ve mücadeleci olacağını biliyoruz. Birçok takımlar iyi transferler yaptı ama biz de en iyi oyunumuzu oynamak için sahada olacağız. Takım olarak her gün performansımızı... Unuttum pardon. Performansımızın üzerine koymak istiyoruz. Yine yeni transferlerin de bize yardımcı olacağına inanıyoruz ve... Ne söylemek istedim? Pardon. Utanıyorum, çok pardon. Ve... Çok pardon arkadaşlar." dedi. Boskovic'in utanmasının ardından ise Sırp voleybolcu alkışlandı.

"Bir şey söylemek istiyorum"

Tijana Boskovic kendisine gelen alkışların ardından ise "Bir şey söylemek istiyorum. İnşallah sağlıklı ve mutlu bir sezon bizim için geliyor. Çok teşekkür ederim." dedi.

İlgini Çekebilir
Simge Aköz sakatlığı hakkında konuştu: Durumu nasıl?
Habere Git

İşte Tijana Boskovic'in Türkçe konuştuğu o anlar...

Senin için hazırladığımız haberler