VİDEO - Tolgay Arslan attı, İtalya'nın yeni lideri Udinese!

Eren Tuncay
18.09.2022 - 15:30 | Son Güncellenme: 18.09.2022 - 15:58

Son dakika haberleri. Serie A'nın 7. haftasında Udinese, Inter'i 3-1 yenip liderliğe yükseldi. Tolgay Arslan da attığı golle zaferde pay sahibi oldu.

VİDEO - Tolgay Arslan attı, İtalya'nın yeni lideri Udinese!

AJANSSPOR - HABER

İtalya Serie A'da 7. hafta heyecanı devam ediyor. Inter, Udinese'ye konuk olduğu maçta güzel bir golle öne geçmesine karşın maçı 3-1 kaybetti.

Tolgay Arslan golle katkı verdi 

Inter'in golünü Nicolo Barella kaydederken, Udinese'nin gollerini Skriniar (k.k), Bijol ve Tolgay Arslan attı. Inter'da milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu sakatlığı sebebiyle forma giyemedi.

5'te 5 yaptılar

Serie A'da 7. hafta sonunda Udinese, son 5 maçını kazanarak maç fazlasıyla 16 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Inter ise 12 puanla 6. sırada bulunuyor.

Tolgay Arslan varsa yenilgi yok

Süper Lig'de Beşiktaş ve Fenerbahçe formalarını giyen Tolgay Arslan, 18 Eylül 2020'den itibaren Udinese forması giymeye başladı. Gurbetçi futbolcu bu sezon 6 maçta süre aldı. Udinese bu maçlarda 5 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Ligde 7 maça çıkan Udinese'nin aldığı tek yenilgide Tolgay, sakat olduğu için kadroda yer almadı. Tolgay Arslan, Udinese ile toplam 69 maça çıkarken 4 gol atıp 2 de asiste imza koydu.

Senin için hazırladığımız haberler