Video - Top Meksika Teknik Direktörü Gerardo Tata Martino'nun yüzünde patladı

28.03.2019 - 20:30 | Son Güncellenme: 28.03.2019 - 23:30

Video - Top Meksika Teknik Direktörü Gerardo Tata Martino'nun yüzünde patladı

Meksika ile Paraguay'ın karşı karşıya geldiği hazırlık maçında Paraguay Teknik Direktörü Eduardo Berizzo'nun attığı şut meslektaşı Meksika Teknik Direktörü Gerardo Tata Martino'nun yüzünde patladı.

Meksika’nın Paraguay’ı 4-2 mağlup ettiği hazırlık maçında ilginç bir an yaşandı…

Mücadelenin 44.dakikasında yedek kulübesi önüne kendisine doğru gelen topa gelişigüzel vuran Paraguay Teknik Direktörü Eduardo Berizzo, Meksika Teknik Direktörü Tata Martino’nun yaralanmasına neden oldu. Meksika’nın 3-0 üstünlüğü ile devam eden mücadelede Berizzo’nun vurduğu top meslektaşı Gerardo Tata Martino’nun yüzüne isabet etti. O sırada oyuncularına bir şeyler anlatan 56 yaşındaki teknik adam yüzüne gelen topla neye uğradığını şaşırdı.

Gözlükleri kırılan ve bu nedenle burnunda kanama meydana gelen Martino’ya sağlık ekipleri hemen müdahale etti. Futbolculuk döneminde takım arkadaşı olan Eduardo Berizzo’nun şutuyla yaralanan Martino maçtan sonra yaptığı açıklamada, ”Evet sinirliyim çünkü çok iyi bir sol ayağı var, bugün dikkatimi çekti. Eduardo mükemmel bir insan” ifadelerini kullandı. (Skor Sözcü)

İşte topun Gerardo El Tata Martino'nun kafasına çarptığı anlar:

Senin için hazırladığımız haberler