Video - Tudor'dan flaş Sinan Gümüş sözleri

28.11.2017 - 23:10 | Son Güncellenme: 28.11.2017 - 23:10

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Sivas Belediyespor'u 5-1 yendikleri Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçının ardından yayıncı kuruluşa konuşurken; mücadeleyi değerlendirdi ve Feghouli ve Sinan Gümüş hakkında görüş bildirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un açıklamalarının videosu

 

Tudor'un sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

Kupada bu tip maçları kazanmak çok önemli. Mutlu değilim. Özellikle ilk yarıda oynanan oyundan memnun değildim. Feghouli'nin 45 dakika oynaması belli bir planın parçası.

Tudor'dan Sinan Gümüş yorumu

Sinan'dan memnunum. Sinan'dan her zaman çok çok fazlasını bekliyorum çünkü yetenekli bir oyuncu. Daha fazlasını verebilir çünkü bu yetenek onda var. Hangi seviyeye ilerleyeceklerini oyuncuların kendileri belirler. Ben ona çok baskı yapıyorum iyiye gitmesi için.

Beşiktaş derbisi

Hedefimiz Beşiktaş derbisinde iyi bir maç çıkarabilmek. Bunun için 3 günümüz var, 3 günde iyi hazırlanacağız.

Basın toplantısında neler dedi?

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında da açıklamada bulunan Tudor, maçın ikinci yarısında daha iyi oynadıklarını belirterek, "Skor dolayısıyla mutlu olduğumu söyleyebilirim. Diğer taraftan maçın geneline baktığımızda mutlu olduğum ve olmadığım şeyler var. İlk yarıda pozisyon anlamında üretici değildik. İkinci yarı biraz daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim. İkinci yarı rakibimiz fiziksel olarak oyundan düşünce böyle bir fark ortaya çıktı." diye konuştu.

Hırvat teknik adam, maçta görev verdiği Ryan Donk ve Tarık Çamdal ile ilgili bir soru üzerine, "Sonuçta onlar Galatasaray'ın futbolcuları ve her gün bizimle çalışıyorlar. Ligde daha az oynayan oyuncuları oynattık. Diğer taraftan kupa bizim için önemli. Seçimim bu yönde oldu. Bugün oynayan gençlerin performansından da memnunum. Onlar bizim geleceğimiz. Recep Gül'ün performansını beğendim, sevdiğim bir oyuncu. Barış Zeren de kötü değildi. Emrah Başsan girdi iyi işler yaptı." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler