UEFA EURO 2024, Yusuf Yazıcı'nın doğum gününü video ile kutladı

29.01.2022 - 20:45 | Son Güncellenme: 29.01.2022 - 20:55

UEFA, Trabzonspor'un eski yıldızı Yusuf Yazıcı'nın doğum gününü EURO 2024 Twitter hesabından, Türkiye ile Moldova'ya attığı golün videosu ile kutladı.

UEFA EURO 2024, Yusuf Yazıcı'nın doğum gününü video ile kutladı

Bugün, Trabzonspor'da yıldızını parlatarak, Fransa'nın Lille kulübüne transfer olan ve geçtiğimiz günlerde Rusya'nın CSKA Moskova takımına kiralanan Yusuf Yazıcı'nın doğum günü. UEFA, Yusuf'un doğum günü resmi Twitter hesabından kutladı.

Klas gol, klas video

UEFA EURO 2024 resmi Twitter hesabı, Yusuf Yazıcı'nın doğum gününü, Türkiye forması ile Moldova'ya attığı klas gol ile kutladı. Yayınlanan videoya, "Doğum günün kutlu olsun Yusuf Yazıcı." mesajı bırakıldı.

CSKA Moskova'nın tanıtım videosu çok konuşulmuştu

Fransa'nın Ligue 1 ekiplerinden Lille'de bu sezon kadroda düşünülmeyen Yusuf Yazıcı, CSKA Moskova'ya kiralık olarak gönderildi. Rus temsilci, yıldız futbolcunun tanıtım videosunu, fazla tepki görmesinden dolayı kaldırdı. Videoda, "Yusuf, burası Rusya! Burada birçok Natasha var! diyerek Yusuf'un dikkatini çekmeyi başaran CSKA Moskova'ya Yusuf Yazıcı, "5 dakikaya oradayım" diyordu.

Tepki görünce silindi

Klibi sosyal medya hesabından yayınlayan CSKA, gelen tepkilerin ardından Yusuf Yazıcı ile ilgili videoyu sildi. Tepkilerin ardından konuşan CSKA Moskova TV Yayın Yönetmeni Katerina Kirilcheva: "Zamanın az olması nedeniyle böyle bir fikir ortaya atıldı ve açıkça görüldüğü üzere uygunsuz ve saldırgan bulundu. Bir kez daha taraftarlarımızdan, özellikle kadınlardan ve Yusuf'tan özür diliyoruz." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Şaşırtan karar! CSKA'nın Yusuf Yazıcı tanıtım videosu olay olmuştu...
Habere Git

"Aptalca bir video"

Rusya Futbol Federasyonu Etik Kurulu Başkanı Andreev, videonun yayınlanmasının ardından yaptığı açıklamada, "Aptalca bir video! Kadınlarımız hakkında saldırgan bir paylaşım. Böyle şaka mı olur? Etik kurulumuz bu durumu değerlendirecek." diyerek, tepki gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler