VİDEI | Victor Osimhen'den harika röveşata!

19.10.2024 - 21:08 | Son Güncellenme: 19.10.2024 - 22:44

Son dakika haberleri. Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'ın deplasmanda Onvo Antalyaspor'u yendiği maçta Victor Osimhen harika bir röveşata golüne imza attı.

VİDEI | Victor Osimhen'den harika röveşata!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda karşılaştığı Onvo Antalyaspor'u 3-0 mağlup etti.

Galatasaray 3 puanı 3 golle aldı

Sarı-Kırmızılı takımın golleri 10, 52. dakikada Mauro Icardi ve 90+2. dakikada Victor Osimhen kaydetti.

Osimhen formasına kavuştu

Sakatlığı nedeniyle Alanyaspor karşılaşmasında forma giyemeyen Victor Osimhen, Antalyaspor maçıyla sahalara muhteşem bir geri dönüşe imza attı.

İlk golü ofsayta takıldı

Antalyaspor maçına yedek olarak başlayan Nijeryalı yıldız, karşılaşmanın 78. dakikasında Mauro Icardi'nin yerine oyuna girdi. Yıldız futbolcu oyuna girdikten hemen sonra 79. dakikada fileleri havalandırdı ancak gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Osimhen'den tarihe geçecek röveşata

Karşılaşmanın 90+2. dakikasında yine sahneye çıkan Victor Osimhen, Süper Lig tarihine geçecek muhteşem bir röveşata golüne imza attı.

Opta verilerine göre; bu sezon Süper Lig'de 200+ dakika süre alan oyuncular arasında en sık skor katkısında bulunan isim, her 47 dakikada bir skora etki eden Victor Osimhen (237 dakika/3 gol & 2 asist)

İşte Osimhen'in muhteşem golü

3 gol 4 asist

Sarı-Kırmızılı takım ile bu sezon 5 maça çıkan Osimhen 3 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

2.32 metre yükseldi

TRT Spor'da yer alan bilgilere göre; Victor Osimhen, Antalyaspor maçında attığı müthiş golde 2.32 metre yüksekliğine çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler