Yunus Akgün, Letonya maçında attığı golle Türkiye'yi öne geçirdi

İsa Kethüda
15.10.2023 - 23:03 | Son Güncellenme: 16.10.2023 - 00:19

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu yedinci karşılaşmasında A Milli Takımı, Yunus Akgün'ün attığı golle öne geçmeyi başardı... İşte detaylar...

Yunus Akgün, Letonya maçında attığı golle Türkiye'yi öne geçirdi

AJANSSPOR-HABER

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu yedinci karşılaşmasında A Milli Takımı, aradığı golü 58. dakikada buldu. 

Yunus Akgün'den muhteşem gol

Sol kanattan Cenk Özkaçar'ın yaptığı ceza sahası içinde kontrol eden ve sol ayağıyla şık bir vuruş yapan Yunus Akgün, Letonya kalecisi Roberts Ozols'u avladı ve Ay-Yıldız takımı 1-0 öne geçirdi.

7 maç 2 gol, 1 asist

23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, A Milli Takım ile çıktığı yedinci karşılaşmasında 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. 

İlgini Çekebilir
Letonya'yı devirdik Almanya biletini kaptık! İşte puan durumu...
Habere Git

İlk golü Litvanya'ya karşı

Yunus Akgün, A Milli Takım kariyerindeki ilk golünü UEFA Uluslar Ligi'nde 0-6 kazanılan Litvanya deplasmanında atmıştı.

Öte yandan A Milli Takım ikinci yarıda da bulduğu gollerle rakibini 4-0 mağlup etti ve Almanya'da düzenlenecek şampiyonaya katılmayı garantiledi.

"Kerem'le de bunun her zaman hayalini kuruyoruz"

Karşılaşma sonrası duygularını dile getiren Yunus Akgün, "Müthiş mücadele ettik, Konya halkı müthiş destek sağladı. İlk yarı kaçırdım çok üzüldüm. Sezon başında da atıyorum, ofsayt oluyordu. İkinci yarı gerçekten hissettim. Kerem'le de bunun her zaman hayalini kuruyoruz. Avrupa Şampiyonası'na gidiyoruz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler