Vietnamlı voleybolcudan bir ilk: Türkiye'ye transfer oluyor!

Aleyna Gürgen
11.04.2024 - 17:21 | Son Güncellenme: 11.04.2024 - 20:35

Voleybolcu Tran Thi Thanh Thuy'un kendisini geliştirmek için Türkiye'ye transfer olacağı resmen açıklandı. Hangi takıma transfer olacak?

Vietnamlı voleybolcudan bir ilk: Türkiye'ye transfer oluyor!

Japon ekibi PFU Blue Cats'te forma giyen Vietnamlı voleybolcu Tran Thi Thanh Thuy'un Türkiye'ye transfer olacağı açıklandı. Tecrübeli voleybolcunun hangi takımda forma giyeceği ise merak konusu oldu.

Than Thuy, Türkiye'de 10 ay forma giyecek

Smaçör Tran Thi Thanh Thuy'un Türkiye'ye transfer olacağı duyuruldu. Dantri'de yer alan habere göre Binh Dien'den Ngo Van Dong bugün yaptığı açıklamada Vietnamlı sporcunun yakın gelecekte Türkiye'ye transfer olacağını ve 10 ay boyunca Türkiye'de forma giyeceğini "Thanh Thuy'un Türk kulübüyle sözleşme imzalama süreci devam ediyor. Thanh Thuy'un kariyerini hiçbir kısıtlama olmaksızın geliştirmek için yurtdışına gitmesini tümüyle destekliyoruz." diyerek duyurdu. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Opet'te Meliha Diken kararı: Takımda kalacak mı?
Habere Git

Vietnamlı oyuncu hangi takıma transfer olacak?

Kendisini geliştirmek için 10 ay Türkiye'de forma giyeceği açıklanan Tran Thi Thanh Thuy'un transfer olacağı ekip de merak konusu oldu. 26 yaşındaki Vietnamlı voleybolcunun Türkiye'den hangi takıma transfer olacağı hakkında herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Dantri'de yer alan haberde tarafların gizlilik konusunda oldukça titiz olduğu belirtildi. Voleybol Plus'a göre ise Vietnamlı oyuncu 2024-25 sezonunda Kuzeyboru'da forma giyecek.

Tran Thi Thanh Thuy'un transferi bir ilk olacak

Türkiye'de forma giymeye hazırlanan Tran Thi Thanh Thuy'un transferi Vietnam'da bir ilk olacak. Thanh Thuy'un transferi ile 26 yaşındaki voleybolcu Avrupa'da forma giyen ilk Vietnamlı voleybolcu olacak. 

Senin için hazırladığımız haberler