Danimarka - Tunus: 0-0 (Maç Sonucu - Özet)

Akın Ungan
22.11.2022 - 18:06 | Son Güncellenme: 22.11.2022 - 18:49

2022 Dünya Kupası'nda Danimarka, Tunus karşısında 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla iki takım da sahadan 1 puanla ayrıldı. İşte maç sonucu ve maç özeti.

Danimarka - Tunus: 0-0 (Maç Sonucu - Özet)

AJANSSPOR HABER

2022 Dünya Kupası D Grubu ilk maçında Danimarka ile Tunus karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede gol sesi çıkmazken, iki taraf da dev turnuvaya 1'er puanla başladı.

Fransa ve Avustralya'nın da yer aldığı D Grubu'nda Damiarka ile Tunus 1'er puanla ilk iki sırada yer aldı. Fransa ile Avustralya ise turnuvadaki ilk maçlarını bugün, saat 22.00'de yapacak. İki takımın karşılaşması, TRT Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Süper Lig'in eskileri sahada, Nelsson kenarda

Galatasaray'ın genç savunmacısı Victor Nelsson, Daniarma Milli Takımı kadrosunda yer alırken, Dünya Kupası'ndaki ilk maçta 11'e giremedi. Teknik direktör Kasper Hjulmand tarafından tercih edilmeyen Sarı-Kırmızılı stoper, karşılaşmayı yedek kulübesinden takip etti.

Fenerbahçe'nin eski stoperi Simon Kjaer ise maça kaptanlık pazubandıyla çıktı. 65 dakika sahada kalan tecrübeli futbolcu, yerini Jensen'e bıraktı. Kjaer'in çıktığı anda oyuna dahil olanlar arasında Trabzonspor'un eski santrforu Andreas Cornelius da vardı. Sezon başında Kopenhag'a transfer olan golcü oyuncu, Dolberg'in yerine girdi.

Senin için hazırladığımız haberler