Aston Villalı Douglas Luiz ve Alisha Lehmann'ı takvim pozu ayırdı

Cüneyt Muharremoğlu
22.11.2022 - 12:33 | Son Güncellenme: 22.11.2022 - 12:45

Aston Villa'da forma giyen Douglas Luiz kendisi gibi futbolcu olan sevgilisi Alisha Lehmann'dan bir takvime verdiği pozlar nedeniyle ayrılma kararı aldı.

Aston Villalı Douglas Luiz ve Alisha Lehmann'ı takvim pozu ayırdı

AJANSSPOR HABER

Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'nın yıldızı Douglas Luiz, aynı kendisi gibi ünlü bir futbolcu olan ve yine Aston Villa'nın kadın takımında oynayan Alisha Lehmann'dan ayrıldı.

Lehmann takvim çıkardı

Alınan bilgiye göre 23 yaşındaki Alisha Lehmann, kendi fotoğraflarının yer aldığı bir takvim çıkarma kararı verdi. Lehmann, pozlarının yer aldığı takvimi 50 Sterlin'den satışa sundu.

Kavga çıktı, Lehmann evi terk etti

Takvim içindeki bazı pozları fazla erotik bulan Douglaz Luiz sevgilisine tepki gösterdi. Kavga eden çift ayrılma akararı aldı. Lehmann, birlikte kaldığı evi terk ederek arkadaşının yanına gitti. 

İlgini Çekebilir
Efsanelerin aşkı boşanmayla bitti!
Habere Git

Aşıktı ama...

Çifte yakın bir kaynak şunları söyledi: "Douglas, Alisha'ya aşıktı. Alisha, popüller olmaya başlayınca Douglas bundan rahatsız oldu. İlişkide çatlaklar oluştu. Takvim teklifi geldiğinde Alisha seksi yönünü göstermek istedi ve bunu kabul etti. bundan memnun olmayan Douglas Luiz'a göre takvime gerek yoktu. Tartışmalar başladı ve ikisi birbirinin canları sıktı." 

Gece kulübünde tanışmışlardı

Luiz - Lehmann çifti geçen sene bir gece kulübünde eğlenirken tanışmış ve sevgili olmuştu. Çift, o günden beri beraberdi.

Eski sevgilisi takım arkadaşı

Biseksüel Alisha Lehmann, David Luiz'den önce İsviçreli takım arkadaşı 25 yaşındaki Ramona Bachmann ile sevgiliydi.

Senin için hazırladığımız haberler