Villarreal, Atletico Madrid maçında 4 gol var kazanan yok

Ali Bozkurt
10.01.2022 - 00:28 | Son Güncellenme: 10.01.2022 - 00:50

La Liga 20 haftasında Villarreal kendi evinde Atletico Madrid'i ağırladı. Karşılaşmada 4 gol oldu ama kazanan olmadı. İşte maçın özeti ve daha fazlası...

Villarreal, Atletico Madrid maçında 4 gol var kazanan yok

AJANSSPOR HABER

La Liga 20. haftasında Villarreal kendi evinde Atletico Madrid'i konuk etti. Kaçan penaltı ve VAR'a takılan gole rağmen karşılaşmada 4 gol atıldı. İki ekipte birer puanla sahadan ayrıldı. İşte detaylar...

 

Atletico Madrid, 11. dakikada Correa'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 23. dakikasında penaltı kazanan Villarreal'de topun başına Gerard Moreno geçti ve penaltıyı kaçırdı. Hemen ardından Parejo'nun attığı gol VAR'a takıldı ve gol geçerli olmadı. 

Villarreal bu daha sonra geri dönüşe imza atarak karşılaşmayı 29. dakikada Pau Torres'in attığı golle durumu 1-1 yaptı ve ikinci yarıda Alberto Moreno (58') attığı golle 2-1 öne geçti. Atletico Madrid beraberlik golü için rakip takım kalesine yüklenmeye devam etti. 68. dakikada Kondogbia sahneye çıkarak durumu 2-2'e getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca iki ekip birer puanla sahadan ayrıldı.

Kondogbia son dakikada kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Atletico Madrid karşılaşmanın son dakikalarını eksik tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler