Villarreal-Barcelona maçı Miami'de oynanacak!
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
İspanya Futbol Federasyonu, Villarreal-Barcelona maçının Miami'de oynanmasını onayladı. 20 Aralık'ta Miami'deki Hard Rock Stadı'nda yapılacak maç için UEFA ve FIFA'nın da onayı gerekiyor.

Son 5 Haber

Fenerbahçe'de geri dönen İsmail Kartal'ın takıma yaptığı konuşma ortaya çıktı

Livan Burcu: "Fenerbahçe'yi sevdiğimi söyleyebilirim"

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Aston Villa'da şok sakatlık

Video | Carlo Holse'den şık gol: Kaleci çaresiz kaldı!

Galatasaray - Kocaelispor maçının VAR hakemi belli oldu
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
İspanya Futbol Federasyonu (RFEF), LaLiga'nın 17. haftasındaki Villarreal-Barcelona maçının Miami'deki Hard Rock Stadyumu'nda oynanmasını onayladı.
İspanya Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, yönetim kurulu toplantısının ardından 20 Aralık'ta oynanacak karşılaşmanın, iki tarafın talebi üzerine Amerika Birleşik Devletleri'nin Miami şehrinin ev sahipliği yapma isteğinin işleme alınmasının onaylandığı belirtildi.
Açıklamada, "Belgeleri alıp inceledikten ve yönetim kurulunun onayını aldıktan sonra, İspanya Kraliyet Futbol Federasyonu, FIFA Uluslararası Maç Yönetmeliği ve RFEF tarafından onaylanan uygulama yönetmelikleri uyarınca, 20 Aralık 2025 tarihinde Miami'deki Hard Rock Stadı'nda oynanacak maç için FIFA'dan izin alma prosedürlerini başlatmak üzere UEFA'ya bir talepte bulunacaktır." denildi.
LaLiga programına göre, 21 Aralık'ta Villarreal'in sahası Ceramica Stadı'nda oynanması planlanan karşılaşmanın İspanya dışında yapılabilmesi için UEFA ve FIFA'nın onayı gerekiyor.