Vincent Aboubakar, Hatayspor'da

09.09.2024 - 20:28 | Son Güncellenme: 09.09.2024 - 20:40

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Hatayspor, Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Vincent Aboubakar, Hatayspor'da

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar'ı kadrosuna kattığını resmen duyurdu.

"Aboubakar ile 1 yıllık sözleşme imzaladık"

Akdeniz kulübünden yapılan açıklamada, "Tecrübeli golcü Vincent Aboubakar ile 1 yıllık sözleşme imzaladık" ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş ayrılığı KAP'a bildirdi

Beşiktaş kulübü de, Vincent Pate Aboubakar'ın transferini Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirdi.

KAP'tan yapılan açıklama şu şekilde:

Beşiktaş Futbol A.Ş., profesyonel futbolcumuz Vincent Aboubakar’ın nihai transferi hususunda Atakaş Hatayspor’la anlaşmaya varıldığını KAP’a bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyle:

“Profesyonel futbolcumuz Vincent Pate Aboubakar'ın Atakaş Hatayspor Kulübü’ne kesin transferi konusunda Atakaş Hatayspor ve oyuncu ile anlaşma sağlanmış olup, oyuncu ile olan sözleşmemiz karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmiştir.”

Beşiktaş performansı

32 yaşındaki Kamerunlu oyuncu bu sezon Beşiktaş'ta forma şansı bulamadı. Siyah-Beyazlı takım ile olan sözleşmesi sona eren Aboubakar, çıktığı 117 maçta 60 gol ve 14 asistlik performans sergiledi.

Aboubakar, 21 Ocak 2023 tarihinden Al-Nassr'dan ayrıldıktan sonra Beşiktaş ile sözleşme imzalamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler