Vincent Aboubakar: "Hulk gelirse..."

27.01.2021 - 11:56 | Son Güncellenme: 27.01.2021 - 12:25

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Vincent Aboubakar, antrenman öncesinde basının karşısına çıktı. Aboubakar; takımın genel durumu ve Hulk transferi hakkında konuştu. İşte detaylar...

Vincent Aboubakar: "Hulk gelirse..."

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar, antrenman öncesinde basının karşısına çıktı ve takımın genel durumu, kişisel hedefleri ve Hulk transferi hakkında değerlendirmeler yaptı.

"Burada kalmak bizim elimizde"

Sezona çok iyi başlayamadıklarını kaydeden Aboubakar, "İnsanın hayatta hedefleri olması lazım. Bizim de takım olarak hedeflerimiz var. İlk buraya geldiğimde takım olarak biraz gerideydik, lige iyi başlamadık. Ama Rachid'in gelmesi, Josef'in katkıları ve diğer takım arkadaşlarımızın katkılarıyla beraber takım iyi çalıştı. Tabii ki hocamızın da katkılarıyla buralara kadar geldik. Buradan sonra buralarda kalmak bizim elimizde. Ya devam edeceğiz ya da devam edeceğiz." dedi.

Sakatlık durumu hakkında ne söyledi?

Tartışma yaratan sakatlık ihtimali hakkında Aboubakar şunları söyledi: "Aslında tartışma konusu olan sakatlığımdı. Sakatlıktan sonra uzun bir süre oynamadım. Kuşku duyanlar tabii ki kendilerine göre haklıydı. Sakatlanan oyuncu uzun süreden sonra oynadıktan sonra bir daha sakatlanma riski vardır. Ama ben bunların hepsinin boşa çıkacağını çalışarak gösterdim. Bugün baktığımız zaman haftada iki maça çıkıyorum ve performansım iyi. Arkadaşlarımın da katkılarıyla şu an iyi bir seviyeye geldim ve bu seviyede devam etmek istiyorum."

Hulk transferi

Hulk transferi hakkında düşüncelerini açıklayan Aboubakar, "O hoca ile alakalı tabii ki. Kulüp bir oyuncu almaya karar verirse hoca da oyuncuyu takıma entegre ederse herkesin buna uyması lazım. Benim için hiçbir sorun yok." ifadelerini kullandı.

"Herkes iyi anlaşıyor"

Takım içinde herkesin iyi anlaştığını ve iletişimin iyi olduğunu vurgulayan golcü futbolcu, "Takım içi ambiyansımız gerçekten çok iyi. Bu milliyetle alakalı bir durum değil. Ben Rosier'i önceden tanımıyorum ama onunla iyi bir pozitif enerji yakaladık aramızda. Rachid olsun Atiba olsun herkes çok iyi anlaşıyor. Antrenmanda bir şey yapamadığımız zaman çıkıyoruz konuşuyoruz. Olayları daha kolay çözebiliyoruz." şeklinde konuştu.

Annesinin vefat sürecini nasıl atlattı?

Annesi vefat ettikten sonraki süreci anlatan Aboubakar, "Bütün takım arkadaşlarımıza, başkanımıza, hocamıza ve herkese çok teşekkür ediyorum. Hayatta bu zor anlar var ve bu zor anlarda böyle bir sevgi gerçekten bu zor anda çıkmamı, kurtulmamı daha kolay yaptı. Burada bana destek olan herkese çok teşekkür ederim." dedi.

"Kafamda tek bir şey var"

Yalnızca Beşiktaş'ın kazanmasına katkıda bulunmayı düşündüğünü söyleyen golcü oyuncu, "Ben aslında gollerle ilgili konuşmak istiyorum. Kafamda tek bir şey var o da Beşiktaş'ın kazanması ve Beşiktaş'ın kazanmasına katkı yapmam. Beşiktaş kazandığı sürece goller güzelmiş değilmiş benim için önemli değil." ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın düşünceleri

Teknik direktör Sergen Yalçın hakkında da yorum yapan Aboubakar, "Her hocanın bir özelliği var. Tabii ki Sergen hoca da takıma çok yardımcı oluyor. Takımın kazanması adına pozitif enerji veriyor. Zaten sonuçlar da bunu gösteriyor." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler